Екстрасенс: 2016 рік буде важким і переломним у долі країни

, Олена Сідорова

2646«КП» підбиває підсумки передбачень у рамках експериментального проекту «Голос екстрасенса». Своїми прогнозами з читачами ділилися три екстрасенси – спадкова біла відьма, експерт телепередачі «Паралельний світ» та радіопередачі «В пошуках істини», екзорцист зі Знам’янки Ольга Білокамінська, кіровоградський екстрасенс Володимир Білогуб та кіровоградська ворожка на кавовій гущі Нара Наспарян. «КП» проаналізувала, які прогнози ворожбитів уже справдилися, і надає новий прогноз на 2016 рік, який склала наймолодша учасниця проекту Ольга Білокамінська.

Нара Гаспарян передбачала, що до кінця цього року війна має стихнути, а Україна й надалі спілкуватиметься з Росією, проте дружніх стосунків не збереже. Володимир Білогуб бачив якийсь хлопок чи хвилю, після чого за зброю візьмуться всі українці. Однак ні те, ні інше не збулося.

Ольга Білокамінська у своєму новому прогнозі, як і в попередньому, бачить, що фінансова криза у нас триватиме до 2022 року, Крим у найближчі десятиліття не повернеться, а війна триватиме щонайменше до 2017 року.

– Рік має бути активним і динамічним, – розповідає відьма. – Для тих людей, які докладатимуть зусиль, він буде більш вдалим, ніж для «важких на підйом». Не все буде в 2016 році чудово, але хороші моменти будуть. Загалом рік буде важким і переломним в долі країни. Більшою мірою доведеться пожинати плоди від того, що трапилось за останні три­чотири роки. В Україні, Росії та інших країнах світу буде тяжка економічна криза. Для українців буде дуже відчутним зростання долара. У фінансовій сфері великі проблеми. Виправити становище допоможуть тільки продумані й акуратні дії високопосадовців.

Ольга каже, карти таро їй показують смерть і страх у різних країнах, тому у 2016 може бути багато терактів і протестів.

– Але позитивним є те, що 2016 є стартовим до зростання. Ситуація розвивається подібно рослині, яка пробивається крізь землю та дає перші пагони. Тобто, 2017 рік буде кращим, ніж 2016, і так далі. Економічну кризу подолаємо у 2022 році. Крим переживатиме нелегкі часи, але до складу України в найближчі роки не повернеться, – пророчить співрозмовниця «КП».

Що стосується збройного конфлікту в зоні проведення АТО, дівчина прогнозує, що він триватиме ще, в кращому випадку, до кінця 2017 року, а в гіршому – до 2019.

– Багато залежить від політичних лідерів та їхніх рішень, – говорить вона. – У цьому відношенні наступний рік прогнозує конфлікти, нещасні випадки в усьому світі, в тому числі і в Україні, які матимуть тимчасові перемир’я, але кожна зі сторін конфлікту залишатиметься при своїй думці. У зоні АТО буде деяке затишшя. Щоб припинити протистояння, потрібне втручання розсудливої людини, якої зараз немає ні серед лідерів, ні при владі. З появою цього чоловіка – так саме чоловіка, – прийде мир. Наступний рік для України в багатьох сферах буде доленосним, відбудуться зміни, які увійдуть в історію, нові домовленості, реформи, знайдуться нові союзники…

Карти ленорман показують ситуацію у Верховній раді як «хто в ліс, хто по дрова». Але багато подій, які відбудуться­ протягом 2016 року, залежатимуть від уміння високопосадовців зберігати спокій і домовлятися між собою, каже Ольга.

– Карти показують цікаву картину боротьби за владу двох відомих українських політичних лідерів, – каже екстрасенс. – Ця боротьба за владу буде між крокодилом (жорстоким чоловіком) і пацюком (жадібною жінкою).

Ольга бачить, що найважливіші події в долі людей відбуватимуться у серпні­жовтні 2016 року. Як і в попередньому прогнозі, дівчина пророкує Росії великі демонстрації.

– Що стосується Росії, не дивлячись на тяжкі відносини з іншими державами та нестабільним курсом рубля, який буде в 2016 році, ця країна вийде у світові лідери, закріпиться й залишиться в такому руслі. Але під кінець президентства голови держави (а це приблизно кінець 2016 року­2017 рік), там будуть спроби демонстрації, схожої на «Жовтневу революцію». Збройні конфлікти в Сирії та Туреччині залишаться невирішеними, але покращиться ситуація в Єгипті. Франція може заспокоїтися, страшних терактів найближчим часом там більше не очікується. У лівій частині карти світу видно потопи та пожежі, – віщує вона.

Читачам «КП» дівчина радить у наступному році берегти нерви та дихальні шляхи, бо рік буде важким для гіпертоніків, людей із серцево­судинними захворюваннями та вразливих до гострих респіраторних вірусних інфекцій. Людям, які страждають хронічними захворюваннями, потрібно бути уважними до себе та до медичних препаратів, якими вони користуються. У 2016 році слід убезпечити і свій відпочинок на воді.

– Потрібно дотримуватись гасла «Старий товариш, кращий, ніж нові два», – каже Ольга. – Нові друзі, кохані, ділові партнери можуть виявитися ненадійними та віщувати нетривалі зв’язки. Потрібно бути обачними при укладенні нових угод. Період буде вдалим для втілення в життя старих мрій і проектів, відкриття нових підприємств тощо. Кошти потрібно розподіляти з особливою увагою, щоб не залишитися у скрутному становищі. 2016 рік буде випробуванням для почуттів та любовних стосунків. Відносини, які мали тріщини або були побудовані на відсутності кохання, можуть закінчитися болючими розривами і розлученнями. А ось ті люди, які довго чекали свою долю або пропозицію руки та серця від коханого, нарешті її отримають. Не дивлячись на любов та стрімкий розвиток подій, шлюби краще все­таки укладати в наступному році.

Також Ольга радить відзначати новий 2016 рік особливо гучно та якомога радісніше.

– Щоб рік був вдалим, у новорічну ніч, перед тим, як сідати за святковий стіл, необхідно розсипати по всіх кутках дому рис та цукор і залишити їх там до Різдва. А під подушку покласти гроші, які не можна буде витрачати до восьмого січня, щоб цілий рік не переводились кошти. А я усім бажаю здоров’я та Божої помочі! – каже дівчина.
e-max.it: your social media marketing partner