zebra2  sela 

Голос екстрасенса: Буде наче якийсь хлопок чи хвиля, після чого за зброю візьмуться люди по всій країні

, опубліковано в Проекти «КП»

1939Кіровоградець Володимир Білогуб ще в дитинстві відчув, що має незвичні здібності. І хоча цей дар в житті йому приносить більше неприємностей – через нього позбувся друзів – все ж вирішив: раз його наділено такою силою, треба її розвивати і допомагати людям.

–Якось, коли я був маленьким хлопчиком, гуляв із бабусею і побачив, як у прірву впала коняка з возом, у якому були люди. Тоді я відчув, що там хтось загинув. А потім з’ясувалося, що у прірву зірвався віз із циганською родиною і там загинула дитина, – розповідає «КП» Володимир.

Зрозумів, що має екстрасенсорні здібності він у п’ятнадцять. Згадує, якось до Кіровограда приїхав якийсь цілитель, після зустрічі з яким хлопець спробував і сам використати свою енергію для лікування людей. Каже, вдалося.

Якось із батьками Володимир поїхав відпочивати у Крим і там на пляжі в однієї дівчинки дуже боліла голова. Яким же було її здивування, коли за кілька хвилин хлопець руками зняв біль.

Володимир розповідає, у нього також неоднаразово траплявся зв’язок із потойбіччям. Навіть було переміщення у часі.

– Якось ми з дружиною і з товаришем поїхали в одне приміське село подивитися будинок, який хотіли придбати, – розповідає екстрасенс. – Коли зайшли всередину, посеред кімнати я побачив стару бабусю і маленьку дівчинку у ліжечку. Воно горіло. Раптом ця бабця звертається до мене і каже: поставте у церкві свічку і замовте службу. Коли я отямився від видіння, одразу розповів господарю про нього. Яким же було його здивування, коли він згадав, що багато років тому там дійсно сталася пожежа і така трагедія. Потім ми вийшли з будинку на вулицю і я опинився… на війні посеред бою. Навколо свистіли кулі, тріщали кулеметні черги, я чув голоси німців і наших. Я тоді дуже злякався­. Коли ж вийшов із трансу, поряд стояла дружина і друг. Вони нічого цього не бачили, але розповіли, що в один момент я змінився в обличчі і мене всього трясло.

Саме через уміння чути голоси мертвих до Володимира Білогуба часто звертаються люди. В основному, щоб запитати у колишніх рідних чи близьких про якісь утрачені речі. Співрозмовник «КП» запевняє, такі, майже спіритичні, сеанси допомогли знайти відповіді кільком його знайомим.

Тим часом газета поцікавилася в екстрасенса, чи були у нього передбачення, які збулися?

– Так, – каже він. – Перед президентськими виборами, коли переміг Янукович, я відчув, що буде війна. Не міг визначити час, коли це станеться, але мій внутрішній голос сказав, що ті, хто обирає Януковича, голосують за війну.

Тоді «КП», як кажуть, запитала в лоба: коли, на його думку, ця війна закінчиться і що далі буде з країною?

– Я бачу загальну картину, – уточнює Володимир. – Буде наче якийсь хлопок чи хвиля, після чого за зброю візьмуться люди по всій країні. Принаймні, себе я бачу зі зброєю в руках. Буде зміна влади чи системи, політики наче самі себе зжеруть. Буде багато страждань, але потім все зміниться,­ людям буде добре. Але це станеться не скоро.

Крім того, прямо в редакції «КП» вирішила провести експеримент і попросила Володимира Білогуба по фотографії військовослужбовця, який зник безвісти на сході під час АТО, визначити чи він живий. До цього чоловік світлини не бачив, а тим більше не знав, що сталося. Кілька хвилин він вдивлявся у знімок. Потім попросив показати фото на комп’ютері. Ще кілька хвилин і віщун вискочив із кабінету. Пішов курити. А вже потім, повернувшись, розповів, що побачив.

– Я бачу білу стіну, чи гіпс… Бачу його з маленькими дітьми… Він любив дітей… Не шукайте його більше…, – наче холодний душ прозвучали слова Володимира. Та чи вірити екстрасенсу – кожен вирішує сам. Звісно, усім хочеться чути тільки хороші пророцтва: що скоро завершиться війна, що всі чоловіки й сини живими повернуться додому, що вимушені переселенці відбудують свої домівки, що Україна буде єдиною і економічно успішною державою... Втім, розраховувати на слова віщунів – це одне, а самим закатати рукава і робити все для того, щоб одна на всіх українців мрія нарешті збулася – це інше. Тож, як кажуть, на Бога сподівайся, а сам не здавайся!


Тим часом «КП» продовжує пошук ворожбитів. Тож якщо знаєте людей із екстраординарними здібностями – телефонуйте до редакції за номером (0522) 27-84-30, (094) 939-04-30, або надсилайте листи звичайною поштою на адресу: оф.321, вул.Медведєва,1А, м.Кіровоград, чи електронною: [email protected]
e-max.it: your social media marketing partner