zebra2  sela 

Голос екстрасенса: В Україні вже восени буде спокійно

, опубліковано в Проекти «КП»

1908«КП» розпочинає цикл публікацій у рамках свого експериментального проекту. Упродовж кількох місяців газета розшукувала віщунів по всій області, аби дізнатися що чекає на Україну у найближчий час і коли нарешті завершиться війна. Сьогодні своїм прогнозом поділиться кіровоградка Нара Наспарян. Свого часу «КП» уже писала про цю неординарну жінку та її надздібності – уміння читати долю на кавовій гущі. Нині вона погодилася скласти в один пазл кавові візерунки своїх відвідувачів і розповісти про майбутнє України. А от наскільки правдивим буде пророцтво Нари – дізнаємося зовсім скоро.

–Я спробую порівняти кавову гущу, що утворюється у чашках людей, які до мене приходять. Перше, що можу сказати, цей рік у нас почався легше. Зараз немає тієї хвилі, що була напередодні. Якщо раніше люди вірили в те, що Україна переможе, зараз такого немає, вони зневірилися. Вони бачать, у якій тяжкій ситуації опинилася країна – ціни на газ, на світло, на воду та майже на все піднімаються, а зарплати практично немає, люди отримують мінімалки, – характеризує настрої людей Нара.

Про закінчення війни ворожка говорить стримано.

– До літа це все ще продовжуватиметься, а ближче до осені відходитиме. На осінь уже буде угода, все затихне. Те, що Крим і Донбас відійшли, це вже однозначно, і вони не повернуться. А от те, що Миколаїв, Одеса, Харків, про які казали, що теж забиратимуть, ці міста залишаться­ в Україні. Тому сто відсотків до угоди дій­дуть…, – ворожить Нара.

Кава віщує і те, що спілкування двох колись братських країн триватиме і в майбутньому, однак дружніх стосунків не буде.

– Незалежно від того, що Крим і Донбас ми втратили, спілкування з Росією існуватиме – будуть внутрішні перемовини, але не такі, як раніше. Зрозуміло, друзями вже не будемо, а от спілкування залишиться. Літо буде легшим, ніж зима, а на осінь все закінчиться.­ До кінця року все стихне, – запевняє співрозмовниця «КП».

Шановні читачі! Якщо серед ваших знайомих є люди з унікальними здібностями, ті, хто може віщувати майбутнє, – якнайшвидше повідомляйте «КП»!
Інформацію й контактні дані можна залишити за номерами телефонів: (0522) 27-84-30,­ (094) 939-04-30;  або надіславши листа звичайною поштою на адресу: оф. 321, вул. Медведєва,1А, м.Кіровоград, чи написавши на електронку: [email protected]
e-max.it: your social media marketing partner