zebra2  sela 

Голос екстрасенса: У 2016 році має зійти сонце над Україною, і війна закінчиться

, опубліковано в Проекти «КП»

1970«КП» продовжує цикл публікацій у рамках власного експериментального проекту. Своїми прогнозами вже поділилися ворожка на кавовій гущі Нара Наспарян, яка побачила, що в країні має бути спокійно вже восени, та Володимир Білогуб, який бачить якийсь хлопок чи хвилю, після чого за зброю візьмуться всі українці. Сьогодні своїм прогнозом ділиться Ольга Білокамінська – 23-річна біла відьма, екстрасенс, екзорцист зі Знам’янки.

Дівчина розповідає, що дар передбачати отримала після стресу. Свої здібності практикує з 13 років: притягує до себе металеві предмети, може бачити людей наскрізь. Брала участь у проектах «Паралельний світ», «Битва ­екстрасенсів-9». Періодично виступає як експерт на Першому езотеричному радіо передачі «У пошуках істини».

Ольга каже, видіння їй приходять у вигляді картинок і фотографій, вона відчуває запахи, тепло чи холод, чує голоси, спілкується з духами…

– Інколи треба себе контро­лювати, бо відчуття і видіння  бувають не завжди приємні, – розповідає Ольга. – Багато втрачаю енергії при цьому. Якийсь стан трансу наступає задуха, глухота, можна забути те, що ти щойно говорив, втратити відчуття часу. З боку це не надто гарне видовище. Люди часто лякаються, коли таке бачать.

Ворожка зізнається, її дар приносить багато неприємностей і незручностей у житті.

– Ці здібності можна назвати даром і водночас прокляттям, – констатує екстрасенс. – Їх я вистраждала, виплакала і через них втратила багато дорогих людей. Скільки не намагалася зупинитися, але все одно поверталася до цієї справи. Самого відчуття не лякаюся.­ Боюся лише того, щоб сторонні люди не побачили мене в такому стані. Я завжди боюся відповідальності за свої слова, бо це важкий тягар. Навіть думки свої повинна контролювати. Багато людей мене цураються. Така доля тих, хто бачить. Така плата за дар.

Про своє життя поза магією дівчина розповідає коротко.

– Живу, як і всі, – говорить вона. – Дуже люб­лю тварин, талановитих людей, природу. Але часто відчуваю себе самотньою.Зробити прогноз, що чекає країну в майбутньому, дівчина наважилася не одразу. Але все ж погодилася. Каже, сіла, налаштувалася на питання, попозіхала, побачила картинки і почала слухати голоси...

–Я люблю Україну, але бачу біду, – віщує екстрасенс. – Нічого хорошого нас не чекає. Люди біднішатимуть і розчаровуватимуться. Багато смертей і розвалу, розруха. Земля так уже просочилася смертю, що всюди запах мертвих і кладовищ. Багато неприкаяних і розлючених душ не пішли в інший вимір, а залишилися­ тут. Криза, безробіття і важкий матеріальний стан. Деякі стануть грабувати, а деякі виїжджатимуть. Багато зомбованих людей, одержимі бісами і демонами. Розрита земля...

Ольга прогнозує, що чинна влада не добуде своєї каденції.

– Замість п'яти років буде чотири. Зараз ведеться багато таємних переговорів і обговорень. Багато смертей політиків і тих, хто займав великі посади зараз, – не через нещасні випадки чи самогубства. За найгірших умов, війна може тривати ще три роки. Криза буде до 2022 року. Але справа в тому, що при такому розкладі, держава може просто перестати існувати, вона не буде виглядати на карті так, як раніше, – передрікає дівчина.

Невтішну ситуацію співрозмовниця «КП» бачить і на сході.

– У 2016 році має зійти сонце над країною і війна закінчиться, – говорить співрозмовниця «КП». – Крим не повернеться у найближчі десятиліття, а зона АТО стане зоною тероризму і буде підкорятися собі. У тому сенсі, що частина України буде нагадувати Чечню у певний час. Може статися розкол держави на три або чотири частини. Не можна розміщувати бази НАТО на території України або дозволяти військовим інших країн воювати на цій території, інакше почнеться­ глобальний військовий конфлікт, який торкнеться всього світу і Україна буде стерта. Сподіваюся, цього не станеться.­ До того ж школам дадуть імена військових і там висітимуть їхні великі портрети.

Ольга віщує і те, що наслідки війни на сході відобразяться також на ситуації в Росії. Проте економічні відносини України з Білокам’яною триватимуть і надалі.

– У 2017 році буде демонстрація в Росії, багато людей на вулицях із транспарантами, дуже багато, – бачить вона. – І почнеться економічна криза, але через два роки все налагодиться, і криза буде не такою сильною, як в Україні. ЄС і безвізовий режим при кращому результаті будуть років через три, але не буде таким райдужним, як того чекають.

– Почався переломний момент у сферах політичного впливу, – продовжує дівчина. – Поступово Америка втрачатиме свою силу. Там буде безробіття і падіння долара. Євро навпаки зміцниться.­ Наймогутнішими країнами стануть Китай і Росія.

Висловлює Ольга свою думку і щодо перейменувань вулиць і міст.

– Їх або не варто перейменовувати взагалі, або перейменовувати обережно, – радить екстрасенс. – Тому що на цих територіях житимуть люди, які нестимуть на собі енергетику назв. Усе в світі має своє число, долю та енергетику. Якщо давати назви на честь людей, які і без того жили не дуже щасливо і загинули насильницькою смертю, означає брати частину їхньої долі та енергетики.  А цього не варто робити. Можна називати на чиюсь честь, тільки якщо людина була щаслива­ і померла природно або була знатною. Наприклад, імператори, хоч і померли, але мали в більшості безтурботне життя. На відміну від бідних, розчарованих, злих на несправедливість і передчасно загиблих. Тим більше, кожен раз, згадуючи їхні імена, люди не дадуть їм спочинку і будуть весь час нести на собі тягар негативу. Краще брати нейтральні назви, які мають приємні асоціації. Наприклад, сонячні, квіткові, весняні і тому подібне.

Насамкінець екстрасенс заспокоює хорошою новиною: кінець світу настане ще не скоро.


Нагадуємо: «КП» продовжує пошук ворожбитів. Якщо знаєте людей із екстраординарними здібностями – телефонуйте до редакції за номером (0522) 27-84-30, (094) 939-04-30, або надсилайте листи звичайною поштою на адресу: оф. 321, вул. Медведєва, 1А, м. Кіровоград, чи електронною: [email protected]
e-max.it: your social media marketing partner