Влада продовжує жити в паралельному світі – Ларін про ситуацію на сортодослідній станції в Ульяновському районі

,

Народний депутат, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Ларін прокоментував ситуацію довкола сортодослідної станції в Ульяновському районі на своїй сторінці у Facebook, сьогодні 12 серпня.

Він повідомив, що на прохання працівників станції він звернувся до Міністерства аграрної політики з запитом, одтак у відомтсві вважають, що «вжиті державою заходи дозволили уникнути виникнення нових боргів по зарплаті і були досягнуті позитивні фінансові та господарські показники роботи станції».

– Влада продовжує жити в якомусь паралельному світі, де поля колосяться, зарплати підвищуються, а люди не встигають витрачати гроші на поїздки в безвізову Європу...

З початку року реальна зарплата в країні впала на 26%. Загальний борг по зарплаті вже перевищив два мільярди гривень (тільки за червень заборгованість зросла на 600 мільйонів). З 1 вересня всіх чекає чергове, але не останнє, підвищення тарифів на електроенергію – тепер уже на 20%. Замість реформ – розруха! При цьому щодня на Донбасі гинуть люди. Експеримент зі знищення України триває.

Я розумію, що марно закликати до совісті «спеців», які не хочуть, а головне – не можуть зупинити війну, провести реформи, не розбираються в економіці. Сьогодні вони знову намагаються переставити ліжка в своєму «закладі», хоча давно пора всім зібрати речі і ... на вихід, – написав Ларін.

Нагадаємо, жителька Новоселиці Ульяновського району Марія Бондар повідомила «КП», що працівник міністерства її послав прямим текстом, коли та попередила про пікет працівників станції під стінами відомства.

– Як приїдете, так і поїдете! – заявив чиновник.

 

Раніше «КП» повідомляла про те, що близько сотні жителів села Новоселиця Ульяновського району влаштували пікет уздовж траси «Київ-Одеса». Усі вони – обурені працівники сортодослідної станції, яку кілька років тому реорганізували. У результаті цього донедавна процвітаюче підприємство занепало. Людям обіцяли віддати землю, але все залишилося на словах. Чисельні поїздки до міністерства не дають жодного результату. Селяни попереджають, якщо можновладці не відреагують на пікет, перекриють цілий автобан!

 
e-max.it: your social media marketing partner