У Кіровограді збирають допомогу на лікування хлопчика, що потрапив у ДТП, у якому загинула наречена

,

Для 11-річного Тараса, який постраждав у ДТП в ніч з 21 на 22 червня на розі вулиць Ушакова і Яновського, збирають допомогу. Про це йдеться на сторінці Кіровоградського Молодіжного Форуму «Милосердя» у Facebook.

– Після зіткнення наречена, яка чекала на первістка, померла на місці. Тарас і його мама були доставлені в реанімацію, незабаром мама Тараса померла, а хлопчик все ще знаходитися в реанімації. Три дні він пролежав у комі, а зараз прийшов в себе і йде на поправку . Тарас ще не знає про те, що мама померла. На гарячу лінію «Милосердя» надійшов дзвінок від небайдужих людей з проханням допомогти і підтримати батька у скрутну хвилину, – йдеться у повідомленні.   

Родина потребує фінансової підтримки і медикаментів.

Телефон: 099-365-93-34 (Володимир).

Як повідомляла «КП», молодята та ще троє пасажирів саме поверталися з весілля, як раптом у їхню машину «Рено» врізалася «Тойота». Водій останньої, як кажуть ДАІвці, будучи напідпитку, проїхав на червоний. Очевидці ДТП розповіли «КП», удар був такої сили, що троє пасажирів вилетіли з машини на дорогу.


Внаслідок аварії на місці пригоди загинула 25-річна наречена, згодом в лікарні померла і пасажирка «Рено». 11-річний хлопчик і наречений отримали тілесні ушкодження. Постраждала і пасажирка «Тойоти», її спочатку разом з усіма доставили до обласної лікарні, а потім вона несподівано зникла.

Також відомо, що винуватець аварії нині перебуває зі своєю дівчиною у Білорусі. А його нетверезий брат одразу після ДТП намагався взяти вину на себе. 

e-max.it: your social media marketing partner