Винуватець аварії, в якій загинула наречена, втік до Білорусі?

,

Водій «Тойоти», який врізався у «Рено» цими вихідними в обласному центрі на розі вулиць Ушакова і Яновського, втік зі своєю дівчиною до Білорусі. Про це «КП» стало відомо з власних джерел.

До того ж, після аварії брат винуватця хотів взяти вину на себе. Він у нетверезому стані прибув на місце ДТП і почав запевняти, що це він був за кермом «Тойоти» у той час, як справжній водій втік із місця ДТП. Його оголосили  у розшук.

Як повідомляла «КП», молодята та ще троє пасажирів саме поверталися з весілля, як раптом у їхню машину «Рено» врізалася «Тойота». Водій останньої, як кажуть ДАІвці, будучи напідпитку, проїхав на червоний. Очевидці ДТП розповіли «КП», удар був такої сили, що троє пасажирів вилетіли з машини на дорогу.


Внаслідок аварії на місці пригоди загинула 25-річна наречена, згодом в лікарні померла і пасажирка «Рено». 11-річний хлопчик і наречений отримали тілесні ушкодження. Постраждала і пасажирка «Тойоти», її спочатку разом з усіма доставили до обласної лікарні, а потім вона несподівано зникла.

e-max.it: your social media marketing partner