У Кіровограді, повертаючись із власного весілля, загинула наречена

,

2072Ця жахлива аварія сталася в ніч із суботи на неділю в обласному центрі на розі вулиць Ушакова і Яновського. Молодята та ще троє пасажирів саме поверталися з весілля, як раптом у їхню машину врізалася «Тойота». Водій останньої, як кажуть ДАІвці, будучи напідпитку, проїхав на червоний. Очевидці ДТП розповіли «КП», удар був такої сили, що троє пасажирів вилетіли з машини на дорогу.

– Я прокинувся серед ночі від страшного гуркоту. Думав, що стався якийсь вибух, – розповідає свідок аварії Олександр. – Визирнув у вікно, побачив, що прямо на дорозі і на тротуарі лежать тіла людей, а обабіч стоїть понівечена машина. Одразу до місця події почали збігатися люди, приїхала швидка…

Згодом в обласному управлінні ДАІ повідомили, що на регульованому перехресті водій автомобіля «Тойота» виїхав на заборонений сигнал світлофора і врізався в «Рено». Саме в цій автівці їхали наречені і гості з весілля.

Внаслідок аварії на місці пригоди загинула 25-річна наречена, її чоловік і ще двоє пасажирів, у тому числі 11-річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження. Постраждала і пасажирка «Тойоти». Усіх одразу доставили до обласної лікарні.

ДАІвці кажуть, що, згідно з висновком медиків, водій «Тойоти», сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

 

Таким був гальмівний шлях «Тойоти»

 2073

Автівка молодят

2074

e-max.it: your social media marketing partner