Важкохворий сирота Юра чекає на вашу підтримку

,

2752Про 25-­річного сироту, інваліда третьої групи Юрія Бойка «КП» уже розповідала. Хлопчина усіма силами бореться зі страшними хворобами, самотністю і такими важкими реаліями. Окрім волонтера Наталії Селецької, йому більше нема на кого покластися.

Зараз Юра знаходиться у протитуберкульозному диспансері з діагнозом туберкульоз кісток і лімфатичної системи.

– У Юри ревмятоїдний артрит, тромбопенія, лейкопенія, вірусний хронічний гепатит С, розсіяний склероз, через який він осліп на одне око. Потім додалася відкрита форма туберкульозу. Він пройшов необхідний курс лікування, однак хвороба переросла у туберкульоз кісток, – розповідає Наталія Селецька. – Він самотужки бореться з цими хворобами. Вся його пенсія йде на ліки. Але коштів все одно не вистачає.

Тому Юрі вкрай необхідна підтримка небайдужих людей. До хлопця, крім волонтера, ніхто не їздить, адже ні рідних, ні друзів у нього немає.

– Я незабаром їхатиму до Юри. Тому звертаюся до всіх людей із добрим серцем, які в ці різдвяні свята хочуть зробити гарну справу. Прошу передати сироті в кого що є – півкілограма яблук чи мандаринів, цукерки, печиво, сік, чи може кошти на ліки, – просить волонтер і додає, що не зайвою буде і моральна підтримка. – Він буде радий навіть листівці з добрими словами.

Охочі допомогти можуть зателефонувати Наталії: (099) 038­17­50, або переказати кошти на номер її картки: 5168 7556 1359 3660.
e-max.it: your social media marketing partner