Перед Новим роком тяжкохворому Володі подарували аж два велотренажери

,

2637Нещодавно «КП» розповідала про онкохворого 14­річного Володю Трояна зі Смоліного Маловисківського району, якому життєво необхідний був велотренажер. Тільки займаючись на ньому Володя міг бодай трохи полегшити свій біль у м’язах. У родини коштів на придбання такого спортивного гаджету немає, але завдяки публікації знайшлися небайдужі люди, які втілили мрію у життя.

– Спочатку нам зателефонувала одна жіночка і сказала, що в неї є велотренажер. Ми його взяли. Він виявився зручним, щоб розминати ручки Володі, – розповідає «КП» волонтер хлопчика Наталя Селецька. – За кілька днів нам зателефонував кіровоградець Геннадій і повідомив, що в нього теж є велотренажер. Однак чоловік був у столиці і не міг одразу нам його передати. І ось днями Геннадій зі своєю дружиною передали Володі подарунок.

Наталія каже, що за такий подарунок сім’я безмежно вдячна благодійникам.

– Син дуже зрадів, коли побачив два велотренажера. Нам медики говорили, що завдяки велотренажеру страждання Володі полегшаться. Дуже будемо в це вірити, – каже мама Анна. – Щиро дякуємо всім, хто відгукнувся і намагався нам допомогти з пошуком велотренажера. Ви перед Новим роком зробили неймовірну і добру справу для мого сина і загалом для нашої родини.

У Володі – ракова пухлина, метастази вразили хребет, він страждає від нестерпного болю у м’язах.

– У листопаді нам сказали, що більше немає сенсу лікувати сина, метастази пішли у хребет. Нам дали виписку, що можемо їхати додому і просто підтримувати стан дитини. Син живе на знеболюючих. Він робить зарядку, гуляє на вулиці, спілкується з друзями. Аби щодня рухатися, Володі доводиться долати нестерпний біль. Зціпивши зуби, він щодня робить гімнастику, а це йому дається дуже важко. Нам порадили придбати велотренажер, щоб Володя міг розминати ноги, – розповідала «КП» мама Анна.

Крім Володі, у родині Троянів ще двоє хлопців. Коштів на придбання велотренажера у них немає, тому жінка просила всіх небайдужих відгукнутися.

– У мене у сім’ї двоє інвалідів. У сина Андрія інвалідність через уражений тазостегновий суглоб. Чоловік – інвалід третьої групи по зору. Я зараз перебуваю вдома по догляду за інвалідом. Коштів на велотренажер у нас немає, але він вкрай необхідний нашому старшому сину. Ми так хочемо полегшити йому біль, – ледь стримуючи сльози казала мама хлопчика.

«КП» дякує усім, хто відгукнувся і допоміг Володі. Повірте, завдяки таким гарячим і добрим серцям, як у вас, цей світ стає кращим!
e-max.it: your social media marketing partner