Ще одного активіста «Правого сектору» залишили під вартою (ФОТО)

, Олена Сідорова

2566Апеляційний суд Кіровоградської області своїм рішенням залишив активіста «Правого сектору» Олександра Вергелеса під вартою сьогодні, 10 грудня. Зараз суд розглядатиме дві наступні апеляційні скарги. Захист просить замість двомісячного тримання під вартою обрати активістам інший запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд Кіровоградської області розглянув чотири апеляційні скарги.

У вівторок, 8 грудня, суд прийняв рішення не відпускати на поруки одного із сімох їхніх активістів Сергія Рипаленка, тому бійці «Правого сектору» заблокували залу Апеляційного суду області і вступили в сутичку із поліцією.

Опісля інциденту активістці Марті Кузів змінили міру запобіжного заходу – її суд звільнив на поруки народного депутата від БПП Олега Петренка та командира ДУК «Правий сектор» Андрія Стемпіцького.

Учора, 9 грудня, коли активісти оточили будівлю адмінспоруди, суд залишив під вартою керівника обласного осередку ДУК «Правий сектор» Пилипа Тарана. А іншого активіста Івана Борисова суд відпустив під домашній арешт.

Як уже повідомляла «КП», у неділю, 29 листопада, люди в масках і зі зброєю напали на відділення «Національної лотереї» у центрі Кіровограда. Вони потрощили меблі і забрали з каси 42 тисячі гривень, жорсткі диски з інформацією з відеокамер та комп’ютерний сервер. На ранок стало відомо, що автівку учасників розбійного нападу затримали на об’їзній Кіровограда.

 

2567

 

2568

 

2569

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2571

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2570

e-max.it: your social media marketing partner