«Правий сектор» і Нацгвардія оточили Апеляційний суд (ФОТО)

, Олена Сідорова

2558Близько двохсот бійців «Правого сектору» і Національної гвардії України оточили приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області сьогодні, 9 грудня. Охороняє будівлю приблизно така ж кількість правоохоронців.

Сьогодні суд залишив під вартою керівника обласного осередку ДУК «Правий сектор» Пилипа Тарана. А іншого активіста Івана Борисова суд відпустив під домашній арешт.

Нагадаємо, учора бійці «Правого сектору» заблокували залу Апеляційного суду області і вступили в сутичку із поліцією після того, як суд прийняв рішення не відпускати на поруки одного із сімох їхніх активістів Сергія Рипаленка.

Одній активістці Марті Кузів змінили міру запобіжного заходу – її суд звільнив на поруки народного депутата від БПП Олега Петренка та командира ДУК «Правий сектор» Андрія Стемпіцького.

Як уже повідомляла «КП», у неділю, 29 листопада, люди в масках і зі зброєю напали на відділення «Національної лотереї» у центрі Кіровограда. Вони потрощили меблі і забрали з каси 42 тисячі гривень, жорсткі диски з інформацією з відеокамер та комп’ютерний сервер. На ранок стало відомо, що автівку учасників розбійного нападу затримали на об’їзній Кіровограда.

Нагадаємо, торік у червні бійці «Правого сектору» захопили нафтопереробний завод у Долинській.

2559

 

2560

 

2562

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2561

e-max.it: your social media marketing partner