Ще один експерт заявив, що не чув про Асоціацію політичних наук, яка проводить екзит-пол у Кіровограді

,

Кандидат політичних наук, доцент і політолог Руслан Стадніченко у коментарі «КП» заявив, що вперше чує про Асоціацію політичних наук, яка проводить екзит-пол у Кіровограді сьогодні, 25 жовтня. Раніше керівник Центрально-Української соціологічної лабораторії, кандидат соціологічних наук Едуард Клюєнко також висловив сумніви щодо правдивості екзит-полу.

– По-перше, такої організації я не чув. Політологи нашого міста в таку організацію не об’єднувалися. Ми з політологами і соціологами тримаємо постійний контакт. Тому такої професійної організації, яка могла б так називатися, я просто не знаю. Другий момент – я знав, що вони якийсь екзит-пол планують проводити. Але тут теж є серйозне дуже протиріччя. Бо я вперше чую, щоб політологи проводили екзит-пол. Цим мають займатися соціологи і спеціалісти у зовсім іншій сфері. Політологи отримують результати і працюють над ними. Це все одно, щоб фізик писав дисертацію по історії. Це абсурд! Тут є тільки одна інтрига – хто буде озвучувати результати екзит-полу і хто із кандидатів є реальним замовником, – прокоментував «КП» Руслан Стадніченко.

Нагадаємо, екзит-пол у Кіровограді проводитиме відома компанія R&B Group, яка має всеукраїнську дослідницьку мережу і спеціалізується на проведенні усіх видів маркетингових і соціологічних досліджень, брендингу та рекламі.

Замовник екзит-полу – газета «Кіровоградська правда».

Про довіру до екзит-полу компанії R&B Group заявив народний депутат Констянтин Яриніч.

e-max.it: your social media marketing partner