Штаб кандидата Табалова готує фальсифікацію екзит-полу?

,

Асоціація політичних наук, яка симпатизує кандидату в міські голови Кіровограда Андрію Табалову, проводитиме екзит-пол. Однак, як заявив у коментарі «КП» керівник Центрально-Української соціологічної лабораторії, кандидат соціологічних наук Едуард Клюєнко, про таку компанію він чує вперше.

– Я взагалі не знаю таку Асоціацію, взагалі вперше про неї чую. Яким чином вона може проводити екзит-пол – я не знаю. Традиційно перед виборами наша установа проводила екзит-пол, але у цьому році просто немає фінансової можливості це робити. Асоціація Політичних Наук – це щось для мене незрозуміле. Коло вчених дуже вузьке, ми всі один одного знаємо. Я в курсі, що є Клуб міжнародної політики, інших об’єднань політологів у нашому місті я не знаю. Тому ця Асоціація для мене – це щось дивне, – прокоментував Клюєнко.

Нагадаємо, екзит-пол у Кіровограді проводитиме відома компанія R&B Group, яка має всеукраїнську дослідницьку мережу і спеціалізується на проведенні усіх видів маркетингових і соціологічних досліджень, брендингу та рекламі.

Замовник екзит-полу – газета «Кіровоградська правда».
e-max.it: your social media marketing partner