Чиновники пообіцяли ульяновським пікетувальникам розпаювати землю

,

Чиновники з Міністерства аграрної політики та продовольства пообіцяли колишнім працівникам Ульяновської сортодослідної станції, які минулого тижня пішли на крайні заходи і перекрили автобан «Київ-Одеса», розпаювати землю. Як повідомили «КП» в ініціативній групі, столичний посадовець, який приїжджав до них у середу, запевнив, що протягом двох місяців селянам повернуть землю, однак із однією умовою.

– Люди в очі казали: «Ми вам не віримо!». Міністерство пообіцяло протягом двох місяців розпаювати нашу землю. Це близько тисячі гектар. Натомість сто гектар ми маємо віддати для сортодослідних робіт. На таку пропозицію люди пристали, – повідомила голова ініціативної групи працівників 74-річна Марія Бондар.

Крім того, селяни наполягли, аби міністерство регулярно інформувало їх про перебіг справ.

– Я сказала: «Кожні десять днів кидайте інформацію, протоколи ваших засідань нам на електронну пошту!» Ми хочемо бути в курсі, – додає Бондар.

З огляду на це екс-працівники сортодослідної станції тимчасово призупиняють свої акції протесту. Кажуть, два місяці почекають і подивляться, що з того вийде.

Нагадаємо, не отримавши очікуваної реакції на попередню акцію вздовж автобану «Київ-Одеса» та пікет біля стін міністерства, колишні працівники сортодослідної станції з села Новоселиця перекрили минулого тижня автобан. У такий спосіб люди вимагали від можновладців виконати свою обіцянку і віддати їм землю реорганізованого підприємства.
e-max.it: your social media marketing partner