Екс-працівники Ульяновської сортодослідної збираються вдруге перекрити автобан «Київ-Одеса»

,

2295Колишні працівники Ульяновської сортодослідної станції планують вдруге перекрити автобан «Київ-Одеса», у середу, 23 вересня. Кажуть, блокуватимуть трасу доти, поки їхні вимоги не виконають столичні можновладці.

– Перекривати дорогу вийшло клька сотень людей. Акція пройшла потужно. Кожні півгодини ми пропускали транспорт. Люди зупинялися і запитували, в чому справа. Ми розповідали і у відповідь чули розуміння. Люди казали: нам не важко, ми постоїмо, раз вам треба, – розповідає «КП» голова ініціативної групи Марія Бондар про акцію протесту, що відбулася у п'ятницю, 18 вересня.

– До нас приїхав директор профільного департаменту облдержадміністрації Сергій Коренюк. Він пообіцяв зв’язатися з міністерством, поговорити  з губернатором і найближчим часом надати відповідь, – додає пенсіонерка. – Ще нам пропонували половину землі віддати, а половину лишити собі, але ми на це не погодилися. Зараз чекаємо чергової відповіді і плануємо організувати ще одну акцію в середу. Але перекриватимемо вже трохи в іншому місці, щоб об’їхати пікет було не можливо.

Нагадаємо, не отримавши очікуваної реакції на попередню акцію вздовж автобану та безрезультатний пікет біля стін міністерства, колишні працівники сортодослідної станції з села Новоселиця вирішили перекрити трасу. У такий спосіб люди вимагають від можновладців виконати свою обіцянку і віддати їм землю реорганізованого підприємства.
e-max.it: your social media marketing partner