Виконавча служба відкриє проти кіровоградської мерії кримінальну справу?

,

Громадська організація «Центр співпраці та підтримки міжнародних проектів», яка виграла позов про підвищення тарифів на проїзд в обласному центрі у в.о. міського голови Кіровограда Івана Марковського, залучатиме виконавчу службу та ініціюватиме відкриття проти мерії чергової кримінальної справи вже за невиконання судового рішення. Про це повідомив у Facebook керівник організації Ярослав Турчин.

– Надійшла копія ухвали з Дніпропетровська. Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд нарешті виправив технічні помилки у своєму рішенні щодо тарифів на проїзд, які діяли торік у Кіровограді. Тепер ми можемо отримувати виконавчий лист і вживати заходів з виконання рішення суду Іваном Марковським у примусовому порядку. У тому числі залучати виконавчу службу, відкривати проти мерії чергову кримінальну справу вже за статтею невиконання судового рішення, – зазначив Турчин.

Нагадаємо, майже два місяці тому в.о. міського голови Марковський програв Турчину суд по тарифах на проїзд. Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд скасував рішення Ленінського райсуду Кіровограда та визнав протиправним рішення Кіровоградського міськвиконкому про встановлення тимчасового тарифу на проїзд в сумі 2,50 гривні.

– Суд визнав рішення Кіровоградського міськвиконкому про встановлення тимчасового тарифу на проїзд в сумі 2 гривні 50 копійок протиправним. Рішення суду є остаточним і набуло законної сили. Крім того, міськвиконком зобов’язаний невідкладно опублікувати рішення суду в найближчому номері «Вечірньої газети», – повідомляв раніше Турчин.
e-max.it: your social media marketing partner