Марковський програв Турчину суд по тарифах на проїзд

,

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд скасував рішення Ленінського райсуду Кіровограда та визнав протиправним рішення Кіровоградського міськвиконкому про встановлення тимчасового тарифу на проїзд в сумі 2,50 гривні, повідомив «КП» президент Громадської організації «Центр співпраці та підтримки міжнародних проектів» Ярослав Турчин, який своїм позовом відстоював інтереси кіровоградців.

– Суд визнав рішення Кіровоградського міськвиконкому про встановлення тимчасового тарифу на проїзд в сумі 2 гривні 50 копійок протиправним. Рішення суду є остаточним і набуло законної сили. Крім того, міськвиконком зобов’язаний невідкладно опублікувати рішення суду в найближчому номері «Вечірньої газети». Копія рішення вже направлена сторонам та прокуратурі для вжиття необхідних заходів, – уточнив він.

Щодо чинного тарифу на проїзд, як уже повідомляла «КП», Турчин ініціював відкриття провадження відносно злочинної діяльності в.о.мера Кіровограда Івана Марковського та його заступника Сергія Васильченка. Однак, констатує, правоохоронці гальмують хід справи.

– На жаль, на сьогодні кримінальне провадження щодо Марковського та Васильченка не зрушило з місця. Складається враження, що міліції це вигідно. Тримаючи на гачку Марковського, вона лобіює виділення з бюджету грошей на вирішення своїх питань, – припустив керівник Центру.
 
e-max.it: your social media marketing partner