Нападників на Побузький феронікелевий досі не затримали

,

Ситуація на Побузькому феронікелевому комбінаті стабільно спокійна. Тих, хто нападав і намагався захопити підприємство, досі не знайшли. А працівники, у разі чергового штурму, готові відбити атаку. Про це «КП» повідомив директор підприємства Олег Беспалов сьогодні, 6 серпня.

– Завод працює у звичному і спокійному ритмі. Зараз триває розслідування, коли воно завершиться – сказати конкретно не можу. Перевіряють достовірність фактів, чи дійсно були правопорушення в той день, 11 червня, опитували працівників. Поки розбираються, хто нападав на завод, винних досі не знайшли. Якщо буде, не дай Бог, черговий напад – ми завжди готові оборонятися, – сказав Беспалов.

Як повідомляла «КП», 11 червня під час того, як на підприємстві працівники прокуратури проводили слідчі дії, почався штурм ПФК. Озброєні люди в балаклавах намагалися потрапити на територію комбінату. Їм вдалося знешкодити охорону і перекрити контрольно-пропускний пункт. Свої дії вони нікому не пояснювали. Працівникам вдалося відбити атаку, а керівництво опублікувало відкритого листа Президентові, у якому попросило допомогти протидіяти нападникам.
 
e-max.it: your social media marketing partner