Керівництво Побузького феронікелевого зустрілося з громадою селища

,

У Побузькому будинку культури відбулися збори територіальної громади селища та керівництва і трудового колективу ТОВ «Побужський феронікелевий комбінат» у вівторок, 16 червня, повідомляють в РДА.

Причина зустрічі – спроба рейдерського захоплення заводу. Директор заводу Олег Беспалов розповів учасникам зібрання, що зараз ситуація на підприємстві стабільна і контрольована.

– Завод працює в установленому ритмі, запаси сировини є в достатній кількості. На даний час на ТОВ «ПФК» прокуратурою Кірoвoградськoї oбласті здійснюється перевірка. Враховуючи дії групи невідомих осіб, які представились власниками майна можна розцінювати, що це була спроба рейдерського захвату комбінату та зміни керівництва.

Після звернення керівництва заводу до громади селища по допомогу, при ініціативній групі селища створили штаб оперативного реагування, який одразу вживав невідкладних заходів по вирішенню ситуації.

Голова Голованівської райдержадміністрації Олег Голімбієвський також переконаний, що основне завдання – збереження стабільності як на підприємстві, так і в самому селищі металургів.

– Це підприємство забезпечує робочими місцями близько двох тисяч чоловік, які є переважно жителями селища. Сплачує 30% всіх платежів до бюджетів усіх рівнів району та утримує соціальну інфраструктуру селища. Влада зацікавлена, щоб дане підприємство працювало безперебійно та стабільно. Керівництво району вживає всіх можливих заходів для вирішення проблемної ситуації, яка склалася на заводі і не допустить силових спроб захвату підприємства та кровопролиття, – сказав очільник району.

Нагадаємо, минулого тижня під час того, як на підприємстві працівники прокуратури проводили слідчі дії, почався штурм ПФК. Озброєні люди в балаклавах намагалися потрапити на територію комбінату. Їм вдалося знешкодити охорону і перекрити контрольно-пропускний пункт. Свої дії вони нікому не пояснювали. Працівникам вдалося відбити атаку, а керівництво опублікувало відкритого листа Президентові, у якому попросило допомогти протидіяти нападникам.
e-max.it: your social media marketing partner