Екс-депутат Лозінський знову програв апеляцію і залишився в колонії

,

Апеляційний суд Київської області залишив колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського відбувати покарання в Бориспільській виправній колонії №119. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України сьогодні, 19 травня, пише «Кореспондент».

У відомстві пояснили, що в березні 2015 року керівництво Бориспільської виправної колонії №119 направило до суду клопотання Лозінського про заміну йому невідбутої частини покарання легшим покаранням – у вигляді виправних робіт.

– За результатами судового розгляду у задоволенні клопотання керівництва Бориспільської ІК № 119 відмовлено. Не погоджуючись з прийнятим судом рішенням, Лозінський і його захисник подали апеляційні скарги на зазначене рішення, – наголосили в ГПУ.

Апеляційний суд Київської області розглянув скарги і відмовив у їх задоволенні.

Як повідомляла «КП», у червні минулого року апеляційний суд Київської області скасував рішення Бориспільського міського районного суду про звільнення Лозінського за станом здоров’я.

Нагадаємо, екс-нардеп був спочатку засуджений до 15 років ув'язнення за вбивство 55-річного Валерія Олійника. Після суду йому двічі скорочували термін – спочатку до 14, а потім узагалі до 10 років. Спробу вийти на волю Лозінський зробив, відсидівши лише 4 роки і 3 місяці.
e-max.it: your social media marketing partner