«Армія SOS» вимагає знайти вандалів, які розгулюють Рівненським кладовищем

,

Громадська ініціатива «Армія SOS Кіровоград» направила звернення до в.о.мера, секретаря міськради Івана Марковського з проханням знайти осіб, які вчинили в День Перемоги акти вандалізму на Рівненському кладовищі, навести порядок і облаштувати там Алею Слави, вчора, 13 травня. Про це повідомила координатор «Армії SOS Кіровоград» Оксана Червоная на своїй сторінці у Facebook.

Волонтери пояснюють, що 9 травня невідомі розмалювали чорною фарбою державний прапор і паркан біля поховань кольорами георгіївської стрічки.

– У зв’язку з цим, вимагаю провести розслідування даного інциденту і покарати винних. Прошу встановити відеонагляд та цілодобову охорону Алеї Слави силами ДСО та докласти максимальних зусиль для запобігання в майбутньому таких прикрих подій, – йдеться у зверненні.

Окрім того, волонтери просять облаштувати Алею Слави, а саме: встановити паркан, озеленити територію, висадити квіти, встановити державний прапор та прапори військових частин на флагштоки і вирішити питання з пам’ятниками загиблих.

Як уже повідомляла «КП», з аналогічним зверненням до Марковського звернулася і «Громадська варта».
e-max.it: your social media marketing partner