«Громадська варта» вимагає облаштувати Алею Слави на Рівненському кладовищі

,

Кіровоградська обласна громадська організація «Громадська варта» звернулася до секретаря Кіровоградської міськради Івана Марковського з вимогою облаштувати за рахунок коштів міського бюджету Алею Слави на Рівненському кладовищі. Про це повідомила голова організації Вікторія Касьянова на своїй сторінці у Facebook.

У зверненні пояснюється, що вже неодноразово спостерігалися випадки наруги над могилами загиблих бійців та паплюження державної символіки на Алеї Героїв.

– Прошу Вас у найкоротший термін розпочати роботи по облаштуванню Алеї Слави на Рівненському кладовищі, де поховані захисники Донбасу і суверенної України за рахунок коштів міського бюджету згідно з п.п.4.1 п.4 Заходів щодо реалізації Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції в східних областях та членів їх сімей – мешканців Кіровограда, затверджених рішенням сесії Кіровоградської міськради від 9 вересня 2014 року №3399 та відповідними змінами до нього, – йдеться у зверненні.

Волонтери вимагають забезпечити освітлення даної території, викласти плитку на території, встановити, сміттєві баки, стаціонарні флагштоки з національною символікою та озеленити територію. Окрім того, просять забезпечити цілодобову охорону території, на якій поховані загиблі вояки.

e-max.it: your social media marketing partner