Політичні конкуренти Стрижакова продовжують демонструвати свій страх

,

Політичні конкуренти депутата Кіровоградської міськради Артема Стрижакова запустили фейкове оголошення в обласному центрі. Це вже друга хвиля дискредитації потенційного кандидата у міські голови.

- Це черговий доказ того, що конкуренти мене бояться. Думаю, вони отримали дані останніх соціологічних досліджень і побачили справжні рейтинги. Однак, замість того, щоб самим зайнятися реальним вирішенням проблем кіровоградців, а не їхнім підкупом, вигадують такі ось нісенітниці і витрачають на це гроші, - коментує черговий фейк Стрижаков.

Водночас депутат зауважує, що розтиражованими оголошеннями, політичні конкуренти насамперед нашкодили не йому, а пенсіонерам і соціально-незахищеним городянам.

- У них немає жодних моральних принципів. Знаючи, наскільки у скруті сьогодні живуть люди, вони їх використовують у брудних політтехнологіях, а самі потім сидять, потираючи руки, - зазначає Стрижаков.

Як уже повідомляла «КП», близько місяця тому, у Кіровограді з’явилися фейкові привітання Стрижакова жінок із 8 березня. Тоді депутат припустив, що чим ближче до виборів, тим частіше з’являтиметься щось подібне.

Нагадаємо, у Кіровограді поява фейкових листівок – не новина. Щоразу під час виборчих кампаній, а іноді навіть задовго до офіційного старту перегонів, з’являються подібні роздруківки. Свого часу у таких технологіях підозрювали Табалових, а також представників «Батьківщини».
e-max.it: your social media marketing partner