Політичні конкуренти Стрижакова запустили фейкове привітання жінок із 8 Березня

,

Політичні конкуренти депутата міської ради Артема Стрижакова наклеїли на під’їздах багатоповерхівок Кіровограда роздруківки з фейковим привітанням жінок із 8 Березня.

На фейковій листівці одночасно кіровоградських жінок вітає й екс-очільник Кіровоградщини, а нині народний депутат Сергій Ларін.

– У принципі текст привітання не містить нічого крамольного, але я нічого схожого не розповсюджував, – коментує Стрижаков і додає, що жінок вітав в інший спосіб – через газети і особисто.

Депутат каже, хоч до виборів ще і багато часу, втім його конкуренти вже розпочали застосовувати брудні технології.

– Це лише початок. Чим ближче до виборів, тим більше з’являтиметься і чогось подібного, і значно гіршого, – прогнозує Стрижаков і пояснює: спочатку з’являється листівка нібито від нього без явних ознак «чорного» піару, люди звикають до такого стилю, а потім уже подається відверта брехня, яку теж підписують ним. – Це все технології. Авторство їхнє мені відоме. Люди так звикли «працювати».

Як вдалося з’ясувати «КП», Сергію Ларіну також нічого не відомо про роздруківки.

Нагадаємо, у Кіровограді поява фейкових листівок – не новина. Щоразу під час виборчих кампаній, а іноді навіть задовго до офіційного старту перегонів, з’являються подібні роздруківки. Свого часу у таких технологіях підозрювали Табалових, а також представників «Батьківщини».
e-max.it: your social media marketing partner