Скандальний убивця СБУшника брав участь у захопленні заводу в Долинській

,

Убивця співробітника СБУ під Волновахою Денис Гордєєв, якого затримали наприкінці минулого тижня, є одним із тих, хто торік захоплював Долинський нафтопереробний завод, неофіційно повідомили «КП» правоохоронці.

Як повідомляла «КП», Тоді улітку 2014 року дев’ятеро бійців «Правого сектора», серед яких був і той самий Гордєєв, у камуфляжній формі та балаклавах о п’ятій ранку увірвалися на підприємство, вибили двері, вистрелили в стелю, поклали на підлогу охоронців і пообіцяли, що все буде гаразд, якщо ті добре поводитимуться. До Долинської термінового виїхали правоохоронці. Операцію по звільненню заводу назвали антитерористичною. Нею керував тогочасний начальник СБУ області Сергій Шульга.

Нападників вдалося затримати. У них вилучили цілий арсенал зброї – 7 пістолетів, два автомати, дві гвинтівки, ручну гранату, дві гранати РГД-5. Кажуть, був і «Борз» з глушником – це так званий саморобний чеченський пістолет-кулемет. Ще частину зброї знайшли в автівці – набої, оптичний приціл, димову шашку та бронежилети.

Нині, кажуть, Гордєєв був причетний до ще кількох злочинів. Його банда займалася нападами на підприємства, кіднепінгом і тортурами людей.

Працівник СБУ загинув 21 березня. Його розстріляли нібито за те, що наприкінці лютого разом із колегами не дав провезти в Маріуполь велику кількість вибухівки.
e-max.it: your social media marketing partner