Жінці, сина якої ледь не зарубав друг, загрожує кримінальна відповідальність

,

Цю приголомшливу за своєю жорстокістю історію «КП» розповідала місяць тому. Поки мама їздила до родичів, її сина ледь не зарубав друг. Прокуратура висунула претензії жінці.

Шокуючий випадок стався ще на травневі свята. У селі Плоске Знам’янського району між дітьми виникла кривава сварка. 16-річний підліток кілька разів ударив сокирою 12-річного хлопчика. Дитина два дні стікала кров’ю – його мама була у від’їзді, залишивши сина вдома самого.

– Я їздила до батька мого молодшого півторарічного сина. Я дзвонила Вані – у нього був вимкнений телефон. Приїхала додому 4 травня, зайшла у хату, ввімкнула світло і мене охопив жах: дитина лежить з діркою в шиї, порубаною головою, у хаті повно крові – на ліжку, на підлозі – усюди кров! – розповідала тоді «КП» Наталя.

Нині прокуратура розпочала кримінальне провадження. У відомстві кажуть, що мама постраждалого хлопчика систематично не виконувала батьківські обов’язки.

– Упродовж 2013-2014 років тричі залишала сина одного вдома на 3-4 дні без будь-якого догляду. Останній раз, коли жінка залишила дитину без догляду, малолітній отримав тяжкі тілесні ушкодженні від свого товариша та з отриманими травма пролежав вдома до повернення матері майже чотири дні без будь-якої медичної допомоги. Вказане, могло привести до загибелі дитини, – констатують там і уточнюють, що досудове слідство триває.
e-max.it: your social media marketing partner