Односельці ще задовго до «дембеля» казали, що Лозінський довго сидіти не буде

,

1120У середу всю країну приголомшила новина про те, що засуджений за жорстоке вбивство нардеп шостого скликання від «Батьківщини» Віктор Лозінський достроково вийшов на волю. Дехто з політиків уже назвав цей факт плювком в обличчя Майдану. Пенітенціарна служба відхрещується від своєї участі у звільненні і киває на рішення Бориспільського суду, а прокуратура Київщини вже подала апеляцію на таку ухвалу. Проте вже у четвер екс-нардепа знову затримали. Хоча до цього ходили чутки, що Лозінський терміново виїхав із України.

Про те, що Лозінський на волі, повідомив Олег Ляшко.

«Убивцю Віктора Лозінського (за рішенням суду від 4 червня) звільнили за станом здоров'я з ув'язнення. Він відбував покарання у виправній колонії №119 у Мартусовці Київської області з 1 березня 2010, сидіти мав до 1 березня 2020 року. Діагноз, скоріш за все, йому сфальсифікували, бо раніше, за свідченнями очевидців, він не хворів», – написав радикал на своїй сторінці у соцмережі «Facebook».

Чому випустили Лозінського – добре знають його односельці. Вони давно прогнозували, що довго «князьок» не сидітиме. Мовляв, у нього достатньо ресурсу, аби достроково вийти на волю. Зрештою, так і сталося – якісний тандем лікарів і адвокатів дав результат.

Лозінського випустили на підставі висновків медиків, які раптом побачили у засудженого серйозне погіршення стану здоров'я. До речі, суд залучав експертів-медиків за власним рішенням. Натомість висновки тюремних лікарів, які надавались раніше, не давали підстав для амністії.

Нагадаємо, у квітні 2011 року Дніпровський райсуд Києва відміряв Вікторові Лозінському 15 років тюремного ув'язнення за умисне вбивство Валерія Олійника. За рік Апеляційний суд Києва пом'якшив йому вирок до 14 років позбавлення волі. Проте вже у березні 2013-го Вищий спеціалізований суд із цивільних і кримінальних справ скоротив колишньому нардепу термін ув’язнення до 10 років.
e-max.it: your social media marketing partner