Благодійний фонд «СТАЛЕВІ» отримав понад 3 000 000 гривень допомоги від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ»

, КП

17709Благодійний фонд «СТАЛЕВІ», який створили за ініціативи Героя України Сергія Волинського, отримав донорську фінансову допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» у розмірі 3 550 000 гривень. Ці кошти дозволять реалізувати ряд благодійних проектів, відповідно до ключових напрямків діяльності фонду.

Зокрема, фінансову допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» направлять на лікування та обстеження захисників України, розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації. Окрім того, планують продовження просвітницької роботи, задля поширення інформації про мужність та звитяги наших героїв як серед українців, так і для всієї міжнародної спільноти.

Команда фонду «СТАЛЕВІ» опікується морськими піхотинцями та їхніми родинами, тому закликає всіх, хто причетний до служби в підрозділах морської піхоти України та потребує допомоги у вищезазначених напрямках, звертатись до фонду через форму запиту на сайті https://stalevi.com

Разом з тим, представники благодійної організації відзначають критичну важливість допомоги, наданої в цей складний час «Піреус Банком». Таке фінансування благодійних ініціатив та підтримка роботи благодійного фонду спонукатиме представників соціально-відповідального бізнесу і надалі підтримувати подібні проекти.

– Єдність – головна запорука нашої перемоги! Я дуже вдячна «Піреус Банку Україна» за такий вклад у спільну перемогу, за можливість лікувати та підтримувати героїв сьогодення – наших морських піхотинців. Без нашої допомоги їм буде складно. Боротьба триває, тому кожен свідомий громадянин, відповідальний бізнес, громадська або благодійна організація мають не втомлюючись допомагати країні, за для щасливого та мирного майбутнього наших дітей, – зазначає Тетяна Харько, голова благодійного фонду «СТАЛЕВІ».

 

177101771117712

e-max.it: your social media marketing partner