Родина знам’янських пожежників просить допомогти півторамісячній доньці Арині

,

2213Коли народилася Арина, на її обличчі ледь можна було помітити маленьку білу плямку, яка не віщувала нічого поганого. Однак сьогодні, коли минуло лише півтора місяця, шкіра обличчя і шия дівчинки стали червоного, кров’яного кольору. Медики констатували, що у дитини капілярна гемангіома – доброякісна пухлина, яка розвивається з дрібних капілярних судин. Батьки у відчаї, оскільки гемангіома прогресує дуже інтенсивно, а її лікування коштує шалених для родини грошей.

–Арина народилася з білою плямкою на обличчі, лікарі запевняли, що це нормально і має незабаром пройти. Але минув тиждень і хвороба почала проявлятися. Ми поїхали в ОХМАТДИТ. Там сказали, що треба почекати пару місяців, поки донька підросте. Але хвороба прогресує так швидко, що згодом медики констатували: треба розпочинати лікування негайно. Лікарі виявили гемангіому вже на стравоході, у роті. З обличчя пляма перейшла на шию. Дитину це дуже турбує, вона плаче від болю, – розповідає батько дівчинки Олег Саєнко.

За лікування Арини готові взятися медики у Німеччині, але сума, яку вони називають, непідйомна для родини. Батько дівчинки, колишній пожежний, нині на пенсії, а мама Людмила – працює у пожежній частині. В сім’ї також зростає шестирічний син Юра. Саєнки не мають жодних статків, нині живуть на пенсію, оскільки Людмила в декреті, тож взяти грошей на лікування новонародженої доньки немає звідки.

– Необхідно 50 тисяч євро на оперативне лікування гемангіоми. Це нереальна для нас сума. Вся надія на допомогу небайдужих людей, – говорить батько Олег. – Аринці боляче. Вона плаче. Я знаю, що є добрі люди… Не знаю, що казати… Сподіваюся, нам допоможуть.


Реквізити для надання допомоги: ПриватБанк 5211537428918770 Литвиненко Л.Ю. (мама Арини)
e-max.it: your social media marketing partner