Ларін вимагає від уряду знизити тарифи для населення

,

3057«Опозиційний блок» вимагає від уряду знизити тарифи для населення з урахуванням зменшення світових цін на газ, заявив народний депутат Сергій Ларін.

– Нашу політичну силу, як і багатьох громадян, цікавить питання: чому ціни, за якими Україна купує природний газ, постійно знижуються, тоді як «блакитне паливо» для населення не дешевшає? Світові ціни на газ впали з 250 доларів до 190-200 за тисячу кубометрів, український газ коштує близько 60 доларів, але споживачам держава встановлює ціну в 306… Де ж ваші так звані«економічно обґрунтовані тарифи», про які ви так довго говорите? – поцікавився Ларін.

З огляду на це, опозиція вимагає від влади встановити справедливі тарифи, використовуючи щоквартальне коректування ціни, яка б враховувала обсяг споживання українського й імпортного газу, обмінний курс і ціну.

Народний депутат нагадав, що «Опозиційний блок» неодноразово вимагав від влади скасувати драконівські тарифи.

– Депутати від нашої фракції вносили законопроекти про мораторій на підвищення тарифів, нами подавалися позови в суди, щоб оскаржити незаконні рішення про підвищення тарифів, ми пропонували свої експертні розрахунки, як знизити ціни, але влада не хоче нас чути», - резюмував народний депутат
e-max.it: your social media marketing partner