Понад чотири тисячі гривень зібрала волонтерка на свій день народження

,

9976Майже чотири з половиною тисячі гривень зібрала волонтер, співзасновниця міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Ольга Присяжнюк на свій день народження, яка просила друзів і знайомих вітати її 35 гривнями заради порятунку важкохворих дітей.

– Подарували 4 тисячі 465 гривень. Ці гроші підуть на оплату лікування двох дітей, які мають найнагальнішу потребу, – Марії Калінічевої і Романа Сенченка, – повідомила «КП» Ольга Присяжнюк.


Майже півтори тисячі гривень на рахунок надійшло спеціально для Маші Калінічевої.


– Благодійник так і написав: «Для Маші і вітаю Олю з Днем народження», – продовжує іменинниця і зазначає, що всі платежі були з вітаннями і побажаннями здоров’я хворим діткам.


Решту подарованих грошей волонтер спрямує на оплату променевої терапії для Романа Сенченка.


– Ромі вже зробили два курси променевої терапії, які оплатив благодійний фонд «Янгол життя», а на третій грошей не вистачало. Але переривати лікування не можна. Подарованих коштів замало, адже один курс коштує 20 тисяч гривень, тож просимо усіх небайдужих підтримати хлопчика, – зазначила благодійниця.


Нагадаємо, 22 липня Ольга Присяжнюк святкувала своє 35-річчя. До свого дня народження вона попросила усіх, хто хоче привітати її зі святом, перерахувати 35 гривень на рахунок благодійного фонду. Вона пояснила, усе – заради благого діла – на допомогу маленьким пацієнтам гематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

e-max.it: your social media marketing partner