35 гривень – на 35 років! Кіровоградка просить дарувати їй гроші заради порятунку важкохворих дітей

, Олена Сідорова

9976Жителька обласного центру, співзасновниця міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» Ольга Присяжнюк до свого дня народження оголосила акцію – просить усіх, хто хоче привітати її зі святом, перерахувати 35 гривень, що дорівнює кількості її років. Усе це – заради благого діла – на допомогу маленьким пацієнтам гематологічного відділення обласної дитячої лікарні.

22 липня Ользі виповниться 35 років. Каже, це вже той вік, коли можна не соромитися замовляти подарунки.

– 35 років – це, можна сказати, певний рубіж, – коментує співрозмовниця «КП». – Це не так і багато здається, але час підводити підсумки. Я завжди соромилася у когось щось просити, втім вирішила набратися сміливості і попросити те, чого дійсно хочеться: 35 гривень – по 1 гривні за кожен мій безцінний рік.

У волонтерки в соцмережі більше тисячі друзів, тому якщо відгукнеться хоча б десята частина і перерахує по 35 гривень на рахунок фонду, це вже буде можливість сплатити за ту чи іншу нагальну потребу дитини, наприклад, обстеження, яке вартує від 2800 до 4500 гривень, або ж терміново придбати необхідні ліки.

Цією акцією, каже Ольга, їй хочеться привернути увагу не стільки до себе, а скільки до проблем діток, яким вона допомагає.

– Не хочеться традиційних подарунків, бо мій найкращий подарунок вже шість років – це здоров’я дітей, – розповідає співрозмовниця «КП». – Саме шість років тому моя донька захворіла на рак крові. І тоді я зрозуміла, що найбільша цінність у нашому житті – то здоров’я і друзі. Коли з донькою успішно, слава Богу, завершили лікування, я вже не могла стояти осторонь, бути просто звичайною мамою, а стала волонтером спочатку в соцмережах, а майже рік тому ми з Наталею Селецькою і Вікторією Семененко заснували благодійний фонд і тепер допомагаємо офіційно.

Найбільша мрія Ольги – аби рідні онкохворих діток мали кошти і ліки.

– Хочеться, щоб діти нічого не потребували, щоб не доводилося відкладати лікування через відсутність грошей, щоб у батьків не боліла голова, де взяти ті тисячі гривень, які необхідні тут і відразу, а щоб у них залишався час на увагу й підтримку дитини. А якщо глобальна мрія, то хочеться, щоб у нас, як у розвинених країнах, збирали кошти не на лікування, а на дослідження і на пошук нових методів боротьби з раком, – поділилася співрозмовниця «КП».

Після дня народження Ольга обіцяє оприлюднити зібрану суму і відзвітувати, куди спрямує кошти.

Привітати жінку можна, перерахувавши кошти на рахунок благодійного фонду.

Реквізити для допомоги:

БО «МБФ «Янгол життя» ПАТ КБ «Приватбанк», р/рахунок 26006052917335, МФО 323583, ЕДРПОУ 40707580

Можливе пряме поповнення картки «Приватбанку»: 5169 3305 0948 8034 (Тарабріна Наталя Миколаївна).

фото: надане героїнею

e-max.it: your social media marketing partner