Випускник, якому світлофором перебило ногу, і він лежачи складав ЗНО, мріє вступити в льотну академію

,

9943Про випускника Кіровоградського колегіуму Вінсента-Емануеля Овіаве, який внаслідок ДТП отримав відкритий перелом ноги, «КП» уже розповідала. Хлопець мріяв скласти зовнішнє тестування і йому це вдалося. У школу №26, де проходила додаткова сесія, його доставили на реанімобілі, який надала головний лікар обласної лікарні Лариса Андреєва.

– Усе добре, Вінсент склав тести з історії України й англійської мови. Тепер у нього є шанс вступити у виш, – поділилася радісною звісткою бабуся хлопця – Наталя Козенко і додала, дуже хвилювалася за внука, адже під час першого тесту у нього була підвищена температура, а під час другого – дуже боліла нога. Та не зважаючи на все, він мужньо витримав випробування. – Ми дуже вдячні головному лікарю обласної лікарні Ларисі Андреєвій за допомогу і людяність. Це не можна передати словами – вона має велике серце.

Сам Вінсент уже з більшою впевненістю дивиться у майбутнє. Каже, тести були нескладними, важче було фізично дві години напівсидячи на каталці заповнювати бланки з завданнями.

– Тести були нескладними, я готувався до них. Важче було фізично витримати дві години у напівлежачому стані, – зізнається співрозмовник «КП» і зауважує, хоча результатів ЗНО ще не знає, упевнений, матиме досить високі бали. – Подаватиму документи в київські виші, а також до Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету. Мрію вступити саме туди. Сподіваюся, свій шанс не втратив і вже цього року стану студентом.
e-max.it: your social media marketing partner