«КП» привітала з днем народження вихованців дитбудинку

,

9856У червні «КП» започаткувала новий проект – «Привітай дитину з днем народження», а вчора вітала перших іменинників – чотирьох вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей із притулковими групами.

Дітки саме повернулися­ з табору відпочинку «Лісова пісня», тож вітали їх уже навздогін святу. В актовій залі центру зібралися вихованці закладу. Для них це була приємна несподіванка. Сергій, Артем, Аня і Надійка отримали подарунки – набори іграшок, і не приховували радісних емоцій.

– Дякуємо! А можна зараз відкрити коробку? – радісно запитував шестирічний Артем.

– І я хочу подарунок! І я, – вигукувала малеча, яка на цей раз поки була в ролі глядачів.

– Подарунки отримають усі іменинники у день свого народження, – запевнила головний редактор «КП» Любов Попович і нагадала, акція «Іграшки рятують життя», яку «КП» провела до міжнародного Дня захисту дітей, аби зібрати кошти на ліки для маленьких пацієнтів гематологічного відділення обласної дитячої лікарні, отримала несподіване продовження. Уже після заходу добродій із Новоукраїнки Юрій Бакун передав ще купу іграшок, аби «КП» на власний розсуд подарувала їх дітям. – Ми вирішили, що це гарна нагода влаштувати свято саме вихованцям дитячих будинків. Обрали два – центр реа­білітації і Центр матері й дитини.

– Вдячні «Кіровоградській правді», що редакція взяла ось таке приємне шефство над нашим закладом. Діти щасливі, – зауважив директор центру Юрій Лисенко.

– Кожен наш благодійний чи соціальний проект ми присвячуємо сторіччю газети, який «КП» святкуватиме на початку наступного року. Сто років – сто добрих справ! Це не стільки гасло, скільки завдання, яке наш колектив поставив собі на цей період. Наші читачі повинні зрозуміти, робота медіа – не зводиться лише до інформування. Це насамперед активна громадянська позиція. Це сигнал, який ми подаємо суспільству. Хата «КП» – не з краю! І сьогодні з гордістю можна констатувати, що наша газета чи не єдина в області, яка це доводить своїми справами, – наголошує директор «Кіровоградської правди» Олена Данилишин.

Нагадаємо, під час благодійного розпродажу іграшок «КП» зібрала понад двадцять тисяч гривень для онкохворих пацієнтів обласної дитячої лікарні. На ці гроші волонтери міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» придбали блок хіміотерапії.

фото: Олександр Гранат
e-max.it: your social media marketing partner