Пам’ятаю, мене вітають ведучі, а я ніяк не можу повірити в удачу... Жителька Олександрії розповіла «КП», як виграла в лотерею автомобіль

, КП

9322Як уже повідомляла «КП», жителька Олександрії, котра представилася Світланою, у прямому ефірі «Лото-забава» виграла головний приз – автомобіль. Газеті вдалося розшукати щасливицю і розпитати, як їй вдалося вхопити удачу за хвіст.

Щасливою власницею позашляховика стала 63-річна пенсіонерка Світлана Компанієць. Усе своє життя жінка пропрацювала з цифрами – то економістом, то фінансистом, то бухгалтером. На такий приз вона не надто сподівалася, але виграти щось солідне мріяла. Грала в лотерею ледь не все своє свідоме життя.

– Спочатку була інша лотерея. Потім з’явилася «Лото-забава», почала грати в неї. Зараз не пропускаю жодної гри. Беру і по п’ять, і по двадцять білетів, – розповідає Світлана. – Нині усі знайомі телефонують, вітають. Раніше друзі навіть підколювали мене: «Ти колись виграєш уже чи ні?!». А я відповідала, що прийде і мій час. І ось – сталося!

Жінка каже, гра в лотерею так затягла, що і вона, і друзі дарують один одному білети.

– А раптом хтось виграє, – додає співрозмовниця «КП» і зізнається,­ зав­жди сподівалася зірвати джек-пот, але все ніяк не щастило.

– Торік я виграла 200 гривень. Періодично випадав виграш по 10-20 гривень. Тричі я ледь не виграла 100 тисяч, коли треба було закреслювати горизонтальні лінії, але завжди якоїсь цифри не вистачало. Так само й із розіграшем «Щасливий номер». Зареєструю свій телефон, починається гра, називають першу, другу, третю цифру. Дивлюся, сходиться. А потім раз і якась із семи цифр не співпадає з моїм номером, – розповідає Світлана.

Неодноразово пенсіонерка намагалася потрапити і на розіграш «Полювання за грошима», але й там не щастило.

– Я й дзвонила, і відправляла повідомлення за повідомленням. Останнім часом надсилала по два десятки смс. Але то лінія зайнята була, то потрапляла в резерв, – продовжує історію в боротьбі за виграш жінка.

І нарешті наполегливість Світлани дала результат – її таки запросили на прямий ефір гри.

– Мені сказали, що я зарахована в основний склад команди прямого ефіру «Лото-забави» і сказали чекати дзвінка. Запросили до студії. Коли їхала, навіть не думала, що щось виграю. Бажання перемогти було, але не думала, що це стане реа­льністю, – зізнається вона.

На розіграш «Полювання за грошима» запрошують 25 людей. Однак грають лише п’ятеро.

– Є п’ять секторів – зелений, білий, червоний, жовтий і синій. У кожному – по п’ять людей, – пояснює учасниця гри. – Який сектор гратиме, визначають випадково. Мені випав білий, четверте місце. Але й тоді я не сподівалася, що випаде такий шанс. Думала, хоч на людей подивлюся, як інші грають, виграють... От і подивилася­, – жартує Світлана.

Коли лототрон видав кульку білого сектору і стало зрозумілим, що олександрійка боротиметься­ за виграш, вона відразу визначилася з літерою, яку назве на табло.

– Учасники по черзі називали літери. Коли їхала на гру, рідні жартували, щоб без трактора не поверталася, тобто, щоб машину виграла. Ну, трактор то й трактор, вирішила, що назву літеру «Т» або «Г», але поперед мене їх уже назвали, – пригадує жінка. – Коли настала моя черга виголосити, подумала: «О, Господи! Що ж називати? Я ж думала або «Г» або «Т». Потім в голові промайнуло – яку я першу букву сказала? «О», ну нехай буде «О». А в конверті з тією літерою був автомобіль, – розповідає Світлана.

Жінка неймовірно зраділа своїй удачі. Однак до кінця не могла повірити, що виграла головний приз.

– Пам’ятаю, мене вітають на сцені, а я ніяк не можу у це повірити. Невже виграла? Дуже зраділа! Мене почали щось запитувати… Але я тихенько їм сказала, що захрипла, не можу говорити. Та все одно, радість переповнювала, – пригадує той ефір співрозмовниця «КП».

Коли Світлана повернулася додому, в Олександрії друзі й знайомі зустрічали з квітами.

– Про запрошення на гру знали лише мої рідні. А потім, коли побачили по телевізору, то і дзвонили, і повідомлення надсилали. Коли приїхала додому, рідні, друзі з квітами зустрічали, – радіє жінка.

І хоча минув тиждень після перемоги, олександрійка й досі не може визначитися, забрати автомобіль чи його грошовий еквівалент, а це не багато, не мало – 400 тисяч гривень!

– Із дня на день мають зателефонувати й повідомити, коли треба приїхати за виграшем і які документи необхідно взяти. Але ми ще й досі остаточно не вирішили, що братимемо – автомобіль чи гроші. Машина, звичайно, добре, але ми не такі вже й багаті. Гроші теж би знадобилися,­ – каже щасливиця.

Втім, вигравши автомобіль, Світлана Компанієць зізнається: грати в лото не припинить.

– У мене вже є п’ять білетів. Придбала їх ще в Киє­ві. Гратиму й надалі. А там, що вже Бог пошле, як доля складеться – якщо щось виграю, то добре буде, а як ні, то ні, – підсумувала співрозмовниця «КП».

 

Фото: Олена Карпенко

e-max.it: your social media marketing partner