Диво-малюк зі Cвітловодська продовжує вражати своїми здібностями Україну

,

9108Нещодавно «КП» розповідала про талановитого малюка Юру Михайлика зі Світловодська, який став наймолодшим учасником талант-шоу у світі. Хлопчик знає понад сто музичних інструментів, які з легкістю вказав на сцені «Україна має талант». Тоді судді сказали йому три «так!» і дали шанс узяти участь у півфіналі телепроекту, а мама запевнила, що син вразить ще більше. Нещодавно півфінал відбувся. І хоча через надто юний вік, а Юрі два роки і два місяці, хлопчик не потрапив до фіналу, все ж він вразив усіх глядачів і суддів своїми знаннями майже сотні порід собак.

– Наше життя змінилося після участі в шоу «Україна має талант». По-перше, мені запропонували одразу кілька робіт. Батьки у садочку, куди ходить син, постійно розпитують­, за якими методиками я навчаю сина, – розповідає мама Юри – Ольга.

Раніше Ольга Михайлик – учитель історії світловодської загальноосвітньої школи №8, поділилася з «КП», що почала навчати сина від першого дня народження за різними педагогічними методиками. Зокрема, американця Глена Домана, коли інтелектуальним розвитком дитини можна займатися з моменту народження, Сесіль Лупан, коли дитину треба не змушувати вчитися, а зацікавити, і Марії Монтессорі, яка через моторику рук допомагає малюкові навчитися розрізняти речі.

– Мама – вчителька, то звісно від неї сину все і передалося. У два роки Юра дуже добре орієнтується, може сам показати дорогу до садочка. Він ще не розмовляє, бо маленький, але все може показати. Це великий труд займатися вихованням і навчанням дитини. Для цього треба і терпіння, і посидючість, – розповідає про успіхи сина батько Віталій.

Мама дуже слідкує за харчуванням сина, ніяких продуктів із магазину в раціоні немає.

– Я все готую сама, домашній сир, йогурт, випічку, навіть цукерки, – каже жінка і додає, у Юри ранок починається з того, що він біжить не до іграшок, а до дошки з цифрами і абеткою.

Якщо першого разу на шоу «Україна має талант» Юра показав знання музичних інструментів, то цього разу малий вразив глядачів, назвавши майже сотню порід собак.

На сцені йому показували картку з зображенням трьох порід собак, вимовити назви яких затруднявся навіть ведучий. Але хлопчик точно і з легкістю вказував ту породу, яку просили судді, – аляскінський клі кей, ірландський вовкодав, бівер-йорк, бельгійський грифон, лхаса апсо... Навіть ускладнивши завдання, серед шістьох різних тер’єрів, Юра точно вибрав бедлінгтон тер’єра.

– Ви молодець, правильно виховуєте сина, і навіть я у свої роки дізнався від вас багато нового. Дякуємо за нові знання, – звернувся до мами Юрчика Ігор Кондратюк.

І хоча судді вирішили, що Михайлику-меншому ще треба підрости, аби потрапити до фіналу талант-шоу, мама не засмучується – її маленький син уже вражає країну своїми знаннями, а попереду у нього буде ще безліч перемог.

фото: stb.ua
e-max.it: your social media marketing partner