Школяр із Кіровограда зіграв у кліпі «Dzidzio» головну роль

, Олена Сідорова

8427Семикласник із кіровоградської гімназії №5 імені Шевченка, 13-річний Олег Кудя зіграв одну з головних ролей у новому кліпі українського гурту «Dzidzio». Прем’єра відбулася у березні. Як школяр потрапив на знімальний майданчик і як справляється зі славою, – розповів «КП».

Любов до гурту, каже Олег, у нього з’явилася в 2015 році, після того, як «Dzidzio» виступив у Кіровограді. Відтоді хлопець зрозумів, що закохався у їхні пісні та стиль.

– Ми любимо гурт за те, що вони щирі та відкриті для людей, – пояснює Олег. – Є гурт «Dzidzio», а є група найактивніших фанатів гурту – «Dzidzio familу». У новому кліпі до пісні «Банда-банда» вирішили зняти у ролях головних героїв не соліста, а найвідданіших і найактивніших фанатів – тих, хто часто їздить на концерти, знімають відео, підтримують гурт. Якось мені написав Dzidzio, попросив мій номер, ми зідзвонилися і домовилися, що я зніматимуся в новому кліпі.

Зйомки тривали дві доби на території однієї з київських шкіл та у розташуванні військової частини. Троє головних героїв цієї історії – Грубий (Володя Карковський), Худий (Діма Варварук) і Очкарик (Олег Кудя).

– Я грав хлопця, який наполег­ливо і старанно вчився у школі, – розповідає Олег. – Було ще двоє хлопців, які вчитися не хотіли, а потім пішли ганяти контрабанду з Польщі. Раніше досвіду в зйомках у мене не було, але є досвід гри у шкільному театрі. На майданчику я швидко зрозумів, що від мене вимагають, очікують, було взаємо­розуміння, тому працювалося приємно. Якщо гурту, знімальній команді та людям, які потім побачили цей кліп, сподобався результат, значить ми виклалися на всі сто.

У майбутньому хлопець хоче стати театралом і продовжувати підтримувати зв’язок із гуртом. Зі славою, яка на нього звалилася, каже, поки справляється.

– Я все сприймаю спокійно. Особливої уваги тому не приділяю, адже вважаю, що це не привід для гордості. Головне, що людям сподобалося! – наголосив Олег.



e-max.it: your social media marketing partner