Жителька Бобринця пропонує вигулювати собак за гроші

, КП

8367Досі лише в закордонних фільмах можна було побачити, що існує така робота як вигулювальник домашніх тварин. Згодом така послуга з’явилася у мегаполісах, де шалений ритм життя не залишає достатньо часу на улюбленців. А тепер дійшла і до провінції. Жителька Бобринця 19-річна Юлія Фоменко готова вигулювати чужих собак за гроші. Каже, з ціною на послугу ще не визначилася, але радо допоможе зайнятим господарям.

– Вирішила цим займатися, бо дуже люблю собак, готова присвятити їм своє життя. У мене також є улюбленець – хаскі Хатіко. Йому рік і сім місяців, він невгамовний, повний енергії, – розповідає «КП» Юлія. – Неодноразово я чула від знайомих, друзів, що купили дитині, сестрі, брату собаку, а вони погралися і далі їм тварина вже не цікава, або ж просто не вистачає часу на улюбленця. Пес тоді сидить зачинений цілий день у вольєрі чи в будинку…

Вигул собак, як платна послуга, наразі у Бобринці непопулярний, але дівчина сподівається, з часом це зміниться. Адже так зможе допомогти і господарям, і улюбленцю.

– Поки ніхто не звертався до мене з цього приводу, – зізнається співрозмовниця «КП» і вірить, що попит таки на її послугу з’явиться.

Наразі ж Юля обдумує, скільки коштуватиме прогулянка.

– Скоріше за все ціна залежатиме від розміру собаки. Якщо пес великий, то його я буду вигулювати одного. Можливо це буде дещо дорожче. А якщо собачка маленька, то можна вигулювати одразу й кількох, а це відповідно дешевше, – розмірковує вона.

фото: із соцмережі
e-max.it: your social media marketing partner