В обласному центрі у працівника магазину вкрали півтора мільйона прямо під стінами банку

,

7233У Кіровограді невідомі пограбували працівника магазину, що спеціалізується на продажу й установці кондиціонерів і систем опалення, майже на півтора мільйона гривень, коли той під’їхав до банку, повідомили «КП» джерела.

Згідно з інформацією, молодий чоловік під’їхав до банку на Набережній і, не встиг вийти з машини, як хтось гепнув його по голові й забрав із заднього сидіння машини сумку з грішми. За даними джерел, у ній було без 45 тисяч півтора мільйона гривень!

«КП» намагалася з’ясувати усі обставини того нападу, однак ані в магазині, ані в банку жодної інформації не надають.

Перші божаться, що про викрадення готівки нічого не знають. Мовляв, їхні гроші на місці і ніхто їх не крав.

Другі визнають, що про грабіж чули, однак жодних деталей не розголошують, мовляв, більше нічого не знають. Коли ж «КП» звернула увагу на відеокамери, запис із яких міг би пролити світло на злочин, охорона одразу заявила, що інформація конфіденційна і більше нічим допомогти не може.

У поліції натомість лише підтвердили факт грабежу і повідомили, що злочин внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 5 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою.

 

e-max.it: your social media marketing partner