Футболісти «Зірки» втілили мрію важкохворого хлопчика

,

7089Кіровоградська «Зірка» втілила в життя мрію дев’ятирічного пацієнта гематологічного відділення обласної дитячої лікарні Богдана Лушного. Хлопчик давно хотів зустрітися з улюбленими футболістами. Допомогти виконати заповітне бажання взялися волонтери міжнародного благодійного фонду «Янгол життя».

– Я не очікував, що зустрінуся зі справжніми футболістами. Я з ними не просто спілкувався, а й фотографувався, ми разом жонглювали м’ячем. На стадіоні, де вони тренуються, навіть пробив пенальті голкіперу команди прем’єрліги. На згадку мені подарували подарунки з автографами, – ділиться малий, у якого тяжка форма гемофілії.

– Нам, футболістам, підтримувати такі акції зовсім не важко. Навіть навпаки – дуже приємно подарувати дитині таку щасливу мить. Ми часто навідуємо дітей в інтернатах, лікарнях... Спілкуємося з ними, робимо подарунки, граємо з ними в футбол, одним словом, допомагаємо, чим можемо. Така робота «Зірки» є правильною. Адже на футболі життя не закінчується. І коли ти знаходишся поруч із дитиною, яка потребує твоєї підтримки, тоді переосмислюєш власне життя, по­іншому сприймаєш деякі речі, – зізнається «КП» півзахисник «Зірки» Владислав Лупашко.

– Підтримка і піклування додають важкохворим дітям сил і, головне, бажання боротися з хворобою. Тому ми намагаємося здійснити кожну дитячу мрію: чи це подарунок, чи листівка, чи зустріч… Сподіваємося, поряд із нами стане більше бажаючих допомагати і творити добро, – зауважують волонтери фонду «Янгол життя».

Благодійники кажуть, на здійснення своєї мрії чекає ще один важкохворий хлопчик – Гліб Салій. Він теж мав зустрітися з футбольними кумирами, однак лікарі поки відпустили малого додому на відпочинок, адже попереду ще тривале лікування.

Втім футболісти все одно вирішили підтримати Гліба і записали йому відеопривітання з побажаннями якнайшвидше одужати, а також передали сувеніри.

фото: fczirka.com.ua
e-max.it: your social media marketing partner