У Світловодську з’явився свій Хатіко

, Олена Сідорова

6913У Світловодську на території хірургічного корпусу лікарні майже місяць когось чекає пес. Тамтешні жителі подейкують, собака прийшов туди за своїм господарем, якого госпіталізували, втім, врятувати не змогли. Зараз небайдужі підгодовують відданого чотирилапого друга, назвали його Рексом і шукають нових хазяїв.

– За чутками, він прибіг за господарем, який помер у реанімації. Коли я вперше побачила його, це було жалюгідне видовище – зголоднілий, ребра випирають, в очах нездоровий блиск. Почали потроху його підгодовувати, не тільки я, а й інші добрі люді. Нещасний пес покращав, набрав вагу... Ось тільки біда – йдуть морози, та й лікарня – не дуже підходяще місце для тварини, – розповідає «КП» жителька Світловодська Ольга Трубенко, яка нині всіма силами намагається знайти для пса нових люблячих господарів. – Я давала оголошення в усі можливі спільноти у соцмережах, в інтернет­видання, питала знайомих, просила їх долучитися до пошуків нового господаря, але поки безрезультатно. Він молодий, добрий, буде відданим другом. Допоможіть його врятувати...

Тих, хто може дати собаці домашній прихисток і хоче стати для нього новим другом, Ольга просить телефонувати за номером: (096) 087­-60­-09.

 

e-max.it: your social media marketing partner