У Знам’янському районі через п’яного велосипедиста рейсовий автобус злетів у кювет

, КП

6903Поблизу села Суботці у Знам’янському районі водій рейсового автобусу «Світловодськ-Кіровоград», щоб уникнути зіткнення з велосипедистом, вимушено різко повернув та вилетів у кювет зустрічної полоси і перевернувся на бік вчора, 22 листопада, близько 18:50 години. Внаслідок аварії сильно травмувалася одна пасажирка автобусу та велосипедист, повідомили у відділі безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності поліції в області.

– За словами свідків велосипедист їхав посеред дороги, звертаючи то у правий, то у лівий бік. Водій автобуса намагався його обігнати, але все одно зачепив велосипедиста та сам з’їхав у кювет і перекинувся. Як згодом з’ясували велосипедист був нетверезий. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала 2,1 проміле алкоголю в крові, – повідомила керівник прес-служби відділу безпеки дорожнього руху Ольга Волок.

У результаті аварії травмувалися пасажирка автобуса, у якої закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта та велосипедист у якого рубана травма голови. Постраждалих доставили до Знам’янської центральної районної лікарні.


 69056904

e-max.it: your social media marketing partner