У Новий рік обласне телебачення показуватиме вогник і здійснюватиме мрії

,

6840Уже традиційно обласні телевізійники, до речі, одні з небагатьох в Україні, готують своїм телеглядачам подарунок під ялинку – Новорічний вогник. Цьогоріч проект уже навіть відзначить маленький ювілей – це буде п’ята святкова передача. За цей час вогник припав до душі не тільки його учасникам, а й багатьом глядачам. Як завжди автори обіцяють несподівані сюрпризи й подарунки. Завісу шоу «КП» привідкрила перший заступник виконавчого директора Кіровоградської філії НТКУ Олена Кваша.

– П’ять років наша телерадіокомпанія тримає пальму першості серед обласних телеканалів. Ми робимо власний Новорічний продукт. Це досить відповідальна, емоційна і атмосферна робота. Нам приємно, що ми її витримали і вийшли на міні­ювілей, – каже Олена Кваша і додає, авторам хочеться, щоб проект був вдалим і цікавим, щоб якомога більше глядачів його подивилися і, на щастя, така тенденція вже є. – Сподіваюся, цього року ми не розчаруємо глядача.

Нагадаємо, торік кіровоградські телевізійники спробували себе у певному кіножанрі: це була новорічна кіноісторія. Тоді для вогника відзняли майже два десятки музичних відеокліпів і близько десятка кулінарних замальовок.

– Цього року, зважаючи на попередній досвід, хочеться зробити серйозну роботу і відзняти новорічну музичну комедію, – ділиться планами Олена Кваша. – Хочеться, щоб кіровоградці, які знімаються у наших новорічних проектах кілька років, показали себе ще й у якості кіноакторів. Кожному буде відведена не лише пісенна роль, а ще й ігрова. Робота над Новорічним прое­ктом стартувала ще влітку, каже співрозмовниця «КП», але тільки минулого тижня автори сценарію дійшли спільного знаменника, яким він має бути.

Родзинкою цьогорічного вогника стане соціальна складова, зауважує Олена Кваша, аби здійснилися мрії не тільки тих, хто хоче заспівати, а й заразом маленьких сиріт, одиноких літніх людей, усіх, хто мріє про тепло і затишок. Тому телевізійники запропонували усім учасникам проекту реалізувати бодай одну таку мрію.

– Зараз підбираємо людей, мрії яких здійснюватимуть наші учасники. Звичайно це соціальна категорія. Хочеться, щоб усі зрозуміли цю новацію і допомогли нам, як справжні Діди Морози і Снігурки, – каже авторка проекту.

Основна команда, яка працюватиме над створенням вогника, вже сформована: за сценарій і постановку, окрім Олени Кваші, відповідатиме Катерина Мурована, за відео – Ілля Зельонкін і Микола Головко, комп’ютерну графіку створюватиме Олексій Сімонов, над музикою чаклуватимуть Борис Дрібін, Сергій Колчін і Оксана Яненко, а також іще багато людей, які залишаються поза кадром, але їхній внесок у створення проекту дуже вагомий.

Не залишить без сюр­призу своїх читачів і «КП». Редакція також зніматиметься в одному з кліпів.

фото: із архіву телеканалу
e-max.it: your social media marketing partner