Повний ексклюзив: Кіровоградка створює особливі листівки на всі випадки життя

, Олена Сідорова

6774Марині Тесленко – 22 роки. Ще вчора вона надихалася Кіровоградом, а нині живе в столиці – продовжує здобувати музичну освіту. Але навіть зробивши такий вибір, дівчина стовідсотково не знає, чи ця любов до музики на все життя... Поки ж у вільний час Марина створює неймовірні листівки. Запустивши разом із подругою в соцмережі арт-­проект «MerryCards», майстрині пропонують усім охочим абсолютно ексклюзивні листівки: настроєві, мотиваційні, затишні, романтичні… Загалом на будь-який смак.

Музика і малювання – дві улюблені справи життя Марини, втім, чому хотіла б більше присвятити себе, дівчина ще остаточно не визначилася.

– У шкільні роки грала на фортепіано і малювала. Опісля – вчилася в музичному училищі. Мені там дуже подобалося, але я не надто бачила себе в тій професії, – розповідає вона «КП». – Тому після закінчення хотіла вступати на мультиплікатора – малювати мультики. Також хотіла б створювати ілюстрації до книжок. Але пішла вивчати історію музики в Київську національну музичну академію імені Чайковського. Я ніколи не могла вибрати, що мені більше до вподоби.

Зараз малювання, каже Марина, для душі. Щоправда іноді воно приносить прибуток – дівчина малює портрети на замовлення. Нині вона ще й захопилася створенням листівок.

– Мені на день народження подарували набір акварельного паперу у форматі листівок, – каже дівчина, – Я подумала: чи можу я малювати листівки, як це робить моя подруга Марія? Почала малювати і в мене вийшло. Раніше я виставляла свої роботи в інтернет, але вони не так широко розходилися, як розійшлися листівки. Показати саме листівки мене підштовхнув брат Сергій. Він мене підтримує, йому подобається моє захоплення. Часто дає поради. Тато і друзі люблять рекламувати мою творчість. Я беру участь у студентському християнському русі, там мене також підтримують.

Нині Марина зі своєю подругою Марією створили сторінку у Facebook, куди викладають власні роботи.

 

677767766775

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Я малюю в реалістичному напрямку, тому малюнки не нагадують мультики чи ілюстрації, а ближчі до реального світу, – пояснює Марина. – Малюю на звичайному папері аквареллю, потім сканую, обробляю у фоторедакторах, а вже тоді друкую. На зворотному боці листівки є поля для підпису. Ціна – 15 гривень. Хоча дехто каже, що це надто мало, але ми більше хочемо дарувати людям радість приємними дрібницями. Ексклюзивні листівки я частіше дарую.

– Стиль подруги відрізняється від мого, – продовжує співрозмовниця «КП». – У неї він мультяшний, більш ілюстративний, дитячий, але стильний, такий зараз дуже популярний і актуальний. У цьому і фішка того, що ми працюємо разом, оскільки люди зможуть обрати, що їм більше подобається. Я люблю природу, пейзажі, країни, людей, тварин... Усе це надихає. А ще – дітей. У них така зовнішність, що хочеться малювати.

Поки надворі осінь, у дівчат є багато тематичних листівок. Наступну серію присвятять Різдвяним святам, далі – весні. Нині в творчому арсеналі зберігаються й екземпляри з літньої колекції, а також вітальні, наприклад, із днем народження. За бажанням замовника, дівчата можуть розробити й індивідуальний дизайн. Такі оригінальні листівки приємно дарувати і відправляти поштою не лише на свята, а й у будні, піднімаючи ними настрій рідним і близьким.

 

6779 67816780

e-max.it: your social media marketing partner