Кіровоградка тримає в будинку три десятки котів!

, Олена Сідорова

4160Жителька Кіровограда вже кілька місяців тримає в будинку своєї знайомої на Великій Балці близько трьох десятків котів. Такий сюрприз отримало подружжя Наталії та Віталія Владимирових, які захотіли винайняти житло. Зараз екс­господарці тварин до них немає діла, тому знаходити їм притулок вона відмовляється. Куди подіти таку араву котів – тепер вирішують орендарі будинку.

– Коли ми відкрили двері – м’яко кажучи, були в шоці: до нас кинулася зграя голодних котів! Сірих, чорних, білих, рудих, різнокольорових… – Розповідає «КП» Наталя Владимирова, яка планує жити в тому будинку. – Оголошення про оренду житла знайшли в інтернеті, подзвонили господарці, вона приїхала з Росії, зустрілися з нею. Жіночка пояснила, що її знайома попросила взимку поселити в порожньому будинку в коридорі кількох котів, щоб вони не загинули від холоду. Вона дозволила. Але котів та тримала не в коридорі, а в самій хаті!

Подружжя просило любительку кішок, аби та прилаштувала кудись тварин, проте вона не поспішає це робити.

– Власниця будинку нам сказала: «Якщо вийде – виженіть цих котів. Я її (знайому – «КП») попередила, щоб забиралася зі своїми котами, але проконтролювати не можу, бо їду назад у Росію», – переповідає Наталя. – Особисто ми дали цій любительці хвостатих тиждень, щоб вона їх забрала. Обіцяла, що відвезе їх на дачу. Але приїхали за тиждень – сусідка віддає нам ключі і каже, що вона забрала звідти все. Коли ж ми відкрили двері, коти нас ледве з ніг не збили! Навіщо вона їх збирає, якщо ради дати не може?

Владимирови констатують: після того, як тварини похазяйнували в будинку кілька місяців, у кімнатах треба робити ремонт.

– Вони не тільки жили в будинку, а ходили там в туалет. Сморід нестерпний стоїть! Чоловік сказав, що перед тим, як туди заселятися, треба робити ремонт. Я не можу котів просто вигнати на вулицю… Їм треба знайти нове житло! Може б хто їх забрав, бо тримати в себе ми не зможемо – у нас двоє маленьких дітей. Якби їх було кілька, то ми б залишили собі, а так їх же десятки!!! – каже Наталя і просить небайдужих жителів обласного центру допомогти вирішити проблему.

 

4162 4161 

e-max.it: your social media marketing partner