Вони сідають в автівку, і чоловік, що сидить за кермом, вводить їм дозу – кому в руку, кому в пах… І все це відбувається поряд зі школою!

,

4040Територію біля школи №32, що в обласному центрі неподалік фортечних валів, облюбували наркомани. Туди приїздить дилер, наркоман сідає в машину, там же на місці йому вводять дозу, а шприц летить через шкільний паркан… Таку вражаючу історію «КП» розповіла мама двох учнів навчального закладу. Жінка каже, такі збіговиська наркозалежних помічає регулярно. І від цього ще більше стигне кров у жилах, адже під загрозою діти!

– На вихідних вкотре приїздили. Спочатку під’їхало троє на «Жигулях», потім на іншій машині ще четверо. Вони сідають на передні сидіння автомобіля і чоловік, що сидить за кермом, вводить їм дозу – кому в руку, кому в пах, – розповідає очевидиця.

Жінка каже, наркомани в цьому районі, як мурахи – раптово збігаються і швидко зникають. За словами кіровоградки, інколи у вихідні наркомани коляться прямо на території школи. Дехто з них після прийому дози йде, а деякі продовжують кайфувати на місці.

Та найстрашніше, вважає співрозмовниця «КП», ці люди залишають використані шприци на дорозі, часто кидають їх за паркан навчального закладу.

Жінка боїться, що діти, в першу чергу молодші учні, можуть взяти їх у руки і підчепити якусь болячку.

– Вони ж малі, не всі знають, що цю гидоту не можна брати до рук. Це ж діти, вони можуть просто з цікавості підняти шприци, – побивається мама.

Жінка хотіла звернутися в поліцію, але боїться, що наркомани її знайдуть і помстяться. Тому, сподівається, що увага до цієї проблеми журналістів хоч якось допоможе захистити маленьких школярів.

Нагадаємо, аналогічна ситуація має місце і в Світловодську. До речі, після публікації на проблему дуже оперативно відреагувала прокуратура. Там пообіцяли провести рейд. Чим він закінчиться і чи матиме ефект – дізнаємося згодом.

 

4041 4042

e-max.it: your social media marketing partner