Родину на Кіровоградщині тероризує полтергейст!

,

3942Дивні речі відбуваються з сім’єю Басенків із села Суходільське Долинського району – чоловіка щось тисне, дружину душить, донька мало не втопилася в колодязі, а сина ледь врятували столичні медики. У своїх негараздах ті підозрюють нечисту і, аби її побороти, викликали екранних екстрасенсів. Однак навіть після приїзду ясновидців, жити спокійніше не стало!

– Коли сидиш за комп’ютером, таке відчуття, що хтось стоїть чи ходить позаду. Повертаєшся, а там нікого, – розповідає господар родини Віталій. – Інколи, коли пораюся у дворі, може щось стояти поряд, але його не видно.

Аналогічними спостереженнями, від яких волосся стає дибки, діляться і дружина, і син Віталія.

– Син був при смерті. Врятували, – розповідає про Артема Наталя і додає, що одна біда до них в оселю не приходить.

Саме через такі незрозумілі речі усі налякані й бояться за життя. Особливо батьки за долю дітей. Кажуть, страшних і небезпечних випадків траплялося чимало. Тож, аби поставити крапку у бідах, покликали ясновидців – Яну Пасинкову та Ярославу Федорову. Остання відчула, що всі біди тягнуться з сільської водойми.

– Всі відповіді у воді, – пояснила вона.

З’ясувалося, що в суходільському озері чотирнадцять років тому втопився батько Віталія. Проте це не єдина смерть. Тамтешні жителі вже давно наділили озеро недоброю славою, а тому намагаються оминати його.

Раніше на місці водойми були яр і кладовище. Цвинтар потім затопили. Втім те, що час від часу на поверхню спливають людські кістки, – селян не завжди зупиняє. У теплу пору не гребують скупатися у ньому. Ясновидиця пояснила, що робити цього не можна, адже вода в озері мертва.

– Це озеро – загроза всьому селу, – заявила вона.

Проте, крім озера, небезпеку екстрасенси побачили і в колодязі, який стоїть на подвір’ї хати, де колись жила родина Басенків і звідки, власне, й беруть початок негаразди. Цей будинок Віталій продав ще три роки тому. Але нові його власники теж не змогли там жити. Кажуть, моторошно було в ньому навіть знаходитися.

– Було таке відчуття, що за мною хтось ходить, погляд людини. Чули стукіт на горищі опівночі. Люстри бувало падали. Вночі щось давить таке темне. Я обертаюся і лише темну тінь бачу. Діти тривожні були, – розповідає нова власниця будинку Тетяна.

Проживаючи в даному будинку менше року і у родині Тетяни теж сталася біда. Її доньку збив на смерть автомобіль.

– У селі навіть казали, що я спеціально штовхнула доньку під колеса, – каже жінка.

Ясновидиці тим часом шукали причину. З’ясувалося, колись давно у цьому ж будинку жила сім’я циган. Це підтвердили і старожили.

– Циганка викинула дзеркало у колодязь. Воно розбилося, мабуть, випадково. Звідти і вир­валася сила, яка требує дитячі життя, – вважають провидиці. – Колодязь був закритий. Хтось його відкрив. І цей хтось – жінка.

Екстрасенси впевнені, необхідно запечатати колодязь і біда мине. Однак не минула.

– Що змінилося? От днями здохла корова. Дружину то дверима вдарить, то ще щось. Почалося багато неприємностей від тих людей, яких у передачі облили брудом. Якби я знав, що таке випустять, я б не спілкувався, – розповів «КП» Віталій Басенко.

Чоловік переконаний, нечиста сила, яка тероризує сім’ю, причепилася до нього.

– Це почалося, коли доньці було близько чотирьох років. Тобто десь 16­-17 років тому. З того будинку. Після циганки там жила сім’я. Жінка вбила чоловіка. А їхня донька, у селі кажуть, взагалі зникла. Якось я знайшов під вхідними дверима скелет. Може то була та дитина. Певно, я щось там розбудив і потривожив, то воно й учепилося за мою сім’ю, – припускає Віталій.
e-max.it: your social media marketing partner