З 8 березня, жінки!

, КП

3766Хоча до 8 березня залишається ще кілька днів, чоловіки вже ламають собі голови, що ж подарувати коханим, мамам, сестрам і колегам на їхнє жіноче свято. Втім, якщо торік до квітів додавали ще й коштовності, мобільні телефони чи сертифікати у СПА, то сьогодні мужчинам доводиться куди складніше, адже ціни так підскочили, що бодай би на пристойний букет вистачило, не кажучи вже про щось іще. Проте кіровоградські чоловіки намагаються тримати марку. Кажуть, якби не було скрутно, а своїх панянок вітатимуть. І намагатимуться виконати хоча б одну жіночу примху. Чим та як вражатимуть – розповіли «КП».

– Жінки люблять квіти. Тож думаю, що вітатиму букетом. Це і мені по кишені, і коханій буде приємно, – зізнається житель обласного центру будівельник Анатолій.

В аналогічний спосіб вітатимуть своїх жінок чимало кіровоградців. Пояснюють, при нинішніх цінах, щось суттєвіше не потянуть.

– Дружина вже два роки мріє про новий телефон. У неї ще старенький, кнопочний, навіть без камери. Я вже й модель вибрав, колір. Але, на жаль, на це свято не зможу подарувати, адже потрібно за квартиру заплатити, за кредит... Доведеться дружині ще трохи походити зі стареньким телефоном. А на 8 березня подарую щось інше, дешевше – букет квітів і гарний настрій. А телефон купимо трохи пізніше, – ділиться 27-­річний Максим.

Приблизно у такій же ситуації вчитель історії Анатолій. Скаржиться, дружина хоче мультиварку. Але ціни так підскочили, що обмежиться букетом альстромерій.

Колега Анатолія – Олександр планує вітати дружину тюльпанами і романтичним сніданком.

– Знаю, що кохана мріє про відпочинок, вона теж учитель і втомлюється на роботі, багато справ. Приготую їй романтичний сніданок і подарую квіти, тюльпани, мабуть, – розповідає педагог.

Дружина менеджера Богдана на 8 березня отримає квіти, цукерки і подарунковий сертифікат.

– Вітатиму цукерками, квітами і, мабуть, сертифікатом із якогось магазину на певну суму, а вона хай сама вибирає – косметику чи ще щось, – зазначив співрозмовник «КП».

Приватний підприємець Олег розповідає, що вітатиме кохану не тільки квітами, а й коштовностями.

– На 8 березня своїй коханій жінці хочу купити великий букет рожевих і білих тюльпанів та каблучку, – ділиться 32­-річний чоловік.

Кіровоградець Артем розповів «КП», аби не помилитися з подарунком, подарує жінці квіти і гроші.

– Я не впевнений на всі сто відсотків, що саме вона хоче у подарунок. Тому, щоб не помилитися подарую квіти, вона любить, коли я їх дарую, і гроші, щоб сама вибрала собі подарунок, – зізнався 29-­річний чоловік.

А ось 37-­річний Артем зробить своїй дружині подарунок, про який вона мріяла.

– Дружина мріє про новий телефон, напередодні свята підемо вибирати з нею, це і буде їй подарунок. А саме в день 8 Березня подарую її букет рожевих троянд, – сказав він.

Водночас «КП» поцікавилася, чи, бува не вважають кіровоградські чоловіки 8 березня комуністичним святом. Адже, хто його засновниця, – відомо всім.

– Те що, його заснувала комуністка, ще не означає, що свято комуністичне, це свято жінок. Тим більше – це міжнародне свято, а не тільки країн колишнього Радянського Союзу. Дружину з цим днем обов’язково вітатиму. Куплю подарунок, про який вона мріє, і квіти, – заявив житель обласного центру Антон.

Солідарний з ним і 43­-річний Віктор. Каже, ніколи не вважав 8 березня комуністичним.

– Ніколи навіть не задумувався, що свято комуністичне. Знаю, що його заснувала Клара Цеткін і що вона була активною комуністкою, але комуністичним його ніколи не вважав. Це ж міжнародний жіночий день! – переконаний чоловік.

– Та байдуже, хто вигадав це свято! – говорить пенсіонер із Кіровограда Олександр Васильович. – Головне, що в цей день світ ніби стає іншим, світлішим. Ви подивіться на наших жінок – вони ж найкращі! Як їх можна не любити? Заради них війни вигравали!.. Користуючись нагодою, через вашу газету хочу привітати свою дружину. Люба, ти у мене найкраща! Ми скоро святкуватимемо золоте весілля. Дасть Бог, доживемо і до діамантового, як то кажуть. Усіх жінок області вітаю зі святом весни! Хай ваші чоловіки завжди будуть поруч!

текст: Наталка Маринець

e-max.it: your social media marketing partner