«Кіровоградській правді» – 98! Готуємося до сторіччя

,

2924Улюблене видання багатьох поколінь упевнено наближається до свого столітнього ювілею. «КП» відсвяткувала 98 років із дня заснування. За цей час із газетою відбулося чимало трансформацій, але вона незмінно залишається віддушиною для кожного з вас. До сторіччя редакція вже започаткувала свій перший проект «Герої «КП». І, повірте, він – не останній. Попереду ще чимало цікавого! Залишайтеся з нами!

Нинішня дата, хоч і не кругла, але не менше заслуговує гордості й поваги, адже журналісти «КП» були свідками цілого сторіччя, з газетою прожило життя не одне покоління. Саме «Кіровоградська правда» стала альма­матер для багатьох інших видань, які сьогодні читають в області, скільки талановитих журналістів вийшло зі стін редакції, стільки людських доль пройшло через серце газети!

Традиційно ми згадуємо редакторів, які свого часу очолювали колектив: Андрій Мостовий, Юрій Моторний, Олександр Кердіваренко, Михайло Пісковий, Володимир Бєлінський… Не зважаючи на умови і час, у який виходила газета, для кожного з них в об’єктиві головною завжди залишалася людина.

Не відходить від цього принципу газета і сьогодні.­ Перший проект, який редакція презентувала до сторіччя, започаткувавши власну відзнаку, – «Герої «КП». Уперше за роки існування «Кіровоградська правда» нагородила звичайних людей, чиї історії вразили читачів. Віримо, у 2016 таких дивовижних героїв буде більше!

Цьогоріч «КП» планує започаткувати ще один проект – «Наша історія». За 98 років у підшивках газети зібралося чимало подій: разом із країною журналісти пережили війну й перемогу, спостерігали, як на зміну одним вождям приходили і приходять інші, як змінювалася область і як перероджувалася нація… Усе це згадуватимемо разом. Тож чекайте на старт проекту. Буде цікаво!

Порівняно з людським життям, вік газети – це вже довголіття. Але «КП» не відчуває старості – йде в ногу з сьогоденням. Колектив молодий, повний творчих сил і натхнення.

Що хочеться побажати з цієї нагоди? Здоров’я, достатку і оптимізму, вам, дорогі наші читачі! Бо тільки з вами житиме й далі «Кіровоградська правда». Давайте зустрінемо нашу першу сотню разом!
e-max.it: your social media marketing partner